Hoisin-glasert svinekjøtt
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisin-glasert svinekjøtt

Hoisin-glasert svinekjøtt

med lynstekte grønnsaker og srirachamajones

Hoisin-glasert svinekjøtt med lynstekte grønnsaker og srirachamajones

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Sesamzaad
Soja
Gluten
Hvede
Egg
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

30 g

Hoisinsaus

150 g

Jasminris

1 stk

Pak choi

1 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

50 g

Srirachamajones

25 ml

Soyasaus

5 g

Sesamfrø

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

½ ss

Olivenolje (steg 4)

1.5 ss

Vann (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier683 kcal
Energi (kj)2856 kj
Fett23.2 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater73.3 g
Sukker9.9 g
Fiber3.8 g
Protein45 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [½ ts | 1 ts], rør rundt og senk til middels lav varme. La putre under lokk i 12 min. Ta av varmen og la hvile under lokk frem til servering. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket.

Forbered råvarer
2

Skjær pak choi i fire deler på langs. Skjær gulrot i staver. Skjær vårløk i tynne skiver. Bland vann* [1,5 ss | 3 ss] og srirachamajones i en liten skål så den får en dryppende konsistens.

Stek svinekjøtt
3

Skjær svinekjøtt på langs til 1 stykke per person på et eget skjærebrett. Krydre begge sider med en klype salt*. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Stek svinekjøtt i 1-2 min på hver side, til gjennomstekt. Ta stekepannen av varmen og tilsett hoisinsaus, til dekket. Sett til side og la hvile under folie til servering.

Stek grønnsaker
4

Tørk av stekepannen, tilsett olivenolje* [½ ss | 1 ss] og varm opp til middels høy varme. Stek pak choi og gulrot i 3-4 min. Tilsett soyasaus og en skvett vann* og stek i ytterligere 2-3 min, eller til væsken har blitt absorbert. Tilsett halvparten av sesamfrøene og bland godt. Krydre med en klype salt* og pepper* og ta stekepannen av varmen.

Tilsett vårløk
5

Rør ned halvparten av vårløken i kjelen med ris.

Server
6

Anrett ris, grønnsaker og svinekjøtt på tallerkener. Drypp hoisinsaus over svinekjøttet og resten med srirachamajones. Pynt med resterende vårløk og sesamfrø.