Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Paneer
300 g
Poteter
½ stk
Løk
½ stk
Rød chili
½ stk
Squash
½ pakke
Creme fraiche
25 g
Grov sennep
1 pose
Gressløk
60 g
Salatblanding
1 pose
Dill
1 stk
Eple
1 stk
Sitron
4 g
Mamas Favoritt
2 stk
Egg (steg 3)
4 ss
Hvetemel (steg 3)
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skjær squash i fire deler på langs og deretter i 3 cm tykke stykker. Plasser på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland sammen. Bak i ovnen i 15-20 min.
Skrell og riv løk. Riv poteter (uskrellet) og halloumi. Fjern frø fra chili [1/2 stk, 2P] og finhakk.
Pisk sammen egg* [2 stk | 4 stk] med oregano i en stor bolle. Tilsett løk, chili, poteter og halloumi, og bland godt. Tilsett deretter hvetemel [1dl | 2dl] og en stor klype pepper. Bland godt sammen. TIPS: Hvis du bruker hendene blir det lettere å blande!
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett røsti i pannen formet som mindre runde stykker (3 stk per person). Stek i 5-6 min på hver side inntil gyldne og gjennomstekte. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir.
Finhakk purreløk. Bland creme fraiche, sennep, purreløk, salt* og pepper* i en skål. La squash avkjøle i 5 min. Grovhakk dill. Skjær eple i tynne skiver. Bland dill, eple, squash og salat i en bolle.
Anrett halloumirøsti og squashsalat på tallerkener. Serveres med sennepsdressing ved siden av.