I dag skal vi lage en kjempegod kyllingrett som får en fantastisk smak av vår ferdige krydderblanding, Jorda Rundt. Vi serverer kylling med perlecouscous kokt med kyllingbuljong. Vi lager også en smakfull tomatsalat med rødløk, agurk og dill, som vi topper med en kremet hummusdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
170 g
Perlecouscous
(InneholderHvete, Gluten)4 g
Kyllingbuljong
300 g
Strimlet kyllingbryst
4 g
Jorda Rundt
(InneholderEgg, Sennep)½ stk
Rødløk
1 stk
Agurk
2 stk
Tomat
1 pose
Dill
25 g
Hummus
(InneholderSesam)75 g
Yoghurt
(InneholderMelk)4 dl
Vann (steg 1)
Kok opp en kjele med vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong. Tilsett perlecouscous, senk til middels varme og la putre i 12-15 min, til myke, men fremdeles med litt tyggemotstand. Hell av resten av vannet
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Krydre kylling med en klype salt*. Stek kylling og Jorda Rundt under omrøring i 4-5 min, til brunet og gjennomstekt. TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Grovhakk dill. Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne, halve skiver. Grovhakk tomat og agurk.
Bland yoghurt, hummus [1/2 pakke, 2P] og en klype salt* og pepper* i en liten skål.
Bland rødløk, agurk, tomat, halvparten av dillen og en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje* om du ønsker. Rør godt i perlecouscousen med en gaffel.
Anrett perlecouscous og tomatsalat i dype tallerkener. Topp med kylling. Drypp over hummusdressing og pynt med resterende dill.