HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGresk Inspirert Svinekam
topBanner
Gresk-inspirert svinekam

Gresk-inspirert svinekam

med perlecouscous, eple og dillyoghurt

Tags:Rask
Allergener:HveteGlutenMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Svin ytrefilet

170 g

Perlecouscous

(InneholderHvete, Gluten)

2 stk

Eple

1 pose

Dill

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier591 kcal
Energi (kj)2471 kj
Fett7.63 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater76 g
Sukker16.6 g
Protein50.16 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Krydre svinemørbrad med salt* og oregano. Tilsett i stekepannen og stek i 1-2 min, vend underveis så alle sider blir brunet. Overfør til stekebrett med bakepapir. Tilsett hvitløksfedd til samme stekebrett. Stek øverst i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skjærebrett og dekk til med sølvpapir inntil servering. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

2

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La simre i 12-15 min, eller inntil bløte men fremdeles med litt tyggemotstand. Hell overskytende vann fra. 

3

Finhakk dill. Del fersken i to, fjern stein og skjær i tynne skiver. 

4

Bland kålmix, en klype salt* og en skvett olivenolje* i en mellomstor bolle. Masser med hendene i 30 sek inntil myknet. Tilsett fersken.

5

Når kjøttet er ferdig, press hvitløkfedd ut av skallet og bland med yoghurt, dill (spar litt til pynt) og en klype salt* og pepper*. 

6

Skjær svinemørbrad i 3 cm tykke skiver. Anrett perlecouscous i skåler, topp med salat, kjøtt og dillyoghurt. Pynt med resterende dill og en klype pepper*.