topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gresk-inspirert svinekam

Gresk-inspirert svinekam

med perlecouscous, eple og dillyoghurt

Tags:
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

170 g

Perlecouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

2 stk

Eple

1 pose

Dill

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier591 kcal
Energi (kj)2471 kj
Fett7.63 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater76 g
Sukker16.6 g
Protein50.16 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Sten svinemørbrad
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Krydre svinemørbrad med salt* og oregano. Tilsett i stekepannen og stek i 1-2 min, vend underveis så alle sider blir brunet. Overfør til stekebrett med bakepapir. Tilsett hvitløksfedd til samme stekebrett. Stek øverst i ovnen i 12-13 min. Overfør til et skjærebrett og dekk til med sølvpapir inntil servering. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Kok perlecouscous
2

Kok opp vann* [4 dl | 8 dl] og kyllingbuljong i en kjele. Tilsett perlecouscous og senk til middels varme. La simre i 12-15 min, eller inntil bløte men fremdeles med litt tyggemotstand. Hell overskytende vann fra. 

Forbered frukt og grønt
3

Finhakk dill. Del fersken i to, fjern stein og skjær i tynne skiver. 

Bland salat
4

Bland kålmix, en klype salt* og en skvett olivenolje* i en mellomstor bolle. Masser med hendene i 30 sek inntil myknet. Tilsett fersken.

Lag dillyoghurt
5

Når kjøttet er ferdig, press hvitløkfedd ut av skallet og bland med yoghurt, dill (spar litt til pynt) og en klype salt* og pepper*. 

Servér
6

Skjær svinemørbrad i 3 cm tykke skiver. Anrett perlecouscous i skåler, topp med salat, kjøtt og dillyoghurt. Pynt med resterende dill og en klype pepper*.