HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGresk Inspirert Hakkebiff
topBanner
Gresk-inspirert hakkebiff

Gresk-inspirert hakkebiff

med tabbouleh og salatost

Tags:Barnevennlig
Allergener:melk•Selleri•gluten

Les etiketten pƄ produktet for Ƅ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ƅ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 pose

Bladpersille

75 g

Yoghurt

(Inneholdermelk)

4 g

MiddelhavsdrĆøm

4 g

GrĆønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

85 g

Bulgur

(Inneholdergluten)

1 stk

Agurk

2 stk

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

250 g

Tomat

1 stk

KjĆøttdeig

½ stk

Lime

1 stk

RĆødlĆøk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Egg* (steg 2)

4 dl

Olivenolje* (steg 5)

Vann* (steg 1)

NƦringsinnhold
NƦringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier653.86 kcal
Energi (kj)2735.7502 kj
Fett33.5815 g
Mettet fett12 g
Karbohydrater47.508 g
Sukker18.5 g
Protein39.12 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
•Stekepanne
•Kasserolle
FramgangsmƄte
FramgangsmƄtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann*. Tilsett bulgur og buljong, og kok i 9-10 minutter, eller til ā€œal denteā€. Hell av vannet, legg bulgur tilbake i kjelen.

2

Finhakk rødløk. Bland kjøttdeig med rødløk [1 spsk | 2 spsk], panko, Middelhavsdrøm, egg* [1 stk | 2 stk] og salatost med en klype salt* og litt pepper* i en skÄl. Form kjøttdeig til to jevne kaker per person (ca. 2 cm tykke).

3

Varm opp en stekepanne med litt olivenolje* pÄ middels varme. Stek kjøttkaker i 5-6 minutter pÄ hver side, eller til de er gjennomstekte.

4

SkjƦr lime i bƄter. Finhakk persille. Bland yoghurt, en klype persille og en skvett limesaft med en klype salt* og pepper* i en skƄl.

5

Finhakk agurk og tomat. Bland ferdigkokt bulgur, agurk, tomat og resterende rødløk i en skÄl. Tilsett persille, limesaft og olivenolje* [1 spsk | 2 spsk] og bland godt. Krydre med salt* og pepper*.

6

Fordel tabboulehsalat med kjøttkaker pÄ tallerkener og strø over gresk salatost. Drypp persilledressing over. Serveres med resterende limebÄter pÄ siden.