HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGnocchi
topBanner
Gnocchi

Gnocchi

med spinat, cherrytomater & hvitløkspangrattato

Tags:Under 650 kcalOne PanVegetar
Allergener:melkEggSellerigluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 g

Chiliflak

60 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

4 g

Spinat

2 stk

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

15 g

Hvitløk

350 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

250 g

Gnocchi

(InneholderglutenKan inneholdesennep, soya)

½ stk

Cherrytomater

1 pose

Squash

75 g

Rødløk

4 g

Basilikum

etter behov

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

½ dl

Middelhavsdrøm

Ikke inkludert i matkassen din

Smør (steg 1)

Vann (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier463 kcal
Energi (kj)1936 kj
Fett13.03 g
Mettet fett7.5 g
Karbohydrater70.59 g
Sukker6.3 g
Protein13.41 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Press eller finhakk hvitløk. Varm opp en klatt smør* og en smule olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halvdelen av hvitløk i 1 min, inntil gylden og velduftende. Tilsett panko [1/2 pose, 2P] og stek under omrøring inntil gylden og sprø, 2-3 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og sett til side på en tallerken. Skyll stekepannen. 


2

Varm opp en god skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek gnocchi under omrøring inntil gyldne, 6-8 min. Krydre med en klype salt* og pepper* og overfør til en tallerken. TIPS: Tilsett mer olivenolje* hvis gnocchi setter seg fast i pannen. TIPS: Gnocchi skal ikke kokes innen steking. 


3

Del cherrytomater i to. Rens squash [1/2, 2P] og skjær i fire deler på langs og deretter i terninger. Skjær løk [1/2, 2P] i tynne skiver. Plukk og grovhakk basilikum. 


4

Varm opp en ny skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett løk og squash og stek i 3-4 min, eller til squash begynner å få farge. Tilsett tomat, Middelhavsdrøm og resterende hvitløk og stek i ytterligere 3-4 min. 


5

Senk til middels varme og tilsett basilikum, creme fraiche [1/2 pakke, 2P], vann* [1/2 dl | 1 dl], grønnsaksbuljong og en klype chili. La simre under omrøring i 1-2 min. Smak til med salt* og pepper*. Tilsett gnocchi og spinat og bland sammen inntil det hele er dekket av saus. 


6

Anrett gnocchi i skåler (sørg for å få all saus med). Top med revet hardost, hvitløkspangrattato og smak til med en klype chili.