Franskinspirert baconbaguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Franskinspirert baconbaguette

Franskinspirert baconbaguette

med sennepsmajones og karamellisert løk

Fysen på en ordentlig digg sandwich? Vår franskinspirerte baconbaguette er fylt med karamellisert løk og en deilig sennepsdressing. Vi serverer den med ovnsbakte fries og en frisk ruccolasalat som tilbehør.

Allergener:
Sennep
Egg
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

125 g

Bacon, skiver

½ stk

Rosmarin

1 stk

Løk

15 g

Sennep

(Inneholder Sennep)

500 g

Poteter

40 g

Ruccola

1 stk

Pære

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

½ stk

Hvitløk

1 stk

Sitron

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

150 ml

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til karamellisert løk

½ ts

Sukker til karamellisert løk

2 ss

Vann til karamellisert løk

¼ ts

Salt til salat

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1089 kcal
Energi (kj)4555 kj
Fett51.4 g
Mettet fett17.1 g
Karbohydrater128.9 g
Sukker23.9 g
Protein28 g
Natrium0.5 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Finhakk rosmarinblad.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt, rosmarin og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Karamelliser løk
2

I mellomtiden, skjær løk i tynne skiver.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek løk i 5-6 min, eller til myk.

Tilsett vann, sukker og salt. Stek videre i 3-5 min, eller til karamellisert.

Bland dressing
3

Bland rømme, majones, sennep og en klype salt og pepper i en liten skål.

Legg bacon på et nytt stekebrett med bakepapir når det gjenstår 15 min av potetens steketid. Stek i ovnen i 13-15 min, eller til gyllent og sprøtt.

Bland salat
4

Skyll ruccola.

Halver sitron.

Halver pære, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Bland ruccola, pære, en skvett sitronsaft, salt og olivenolje i en stor skål.

Varm brød
5

Legg brød direkte på en rist i ovnen, og stek i 7-8 min.

Server
6

Anrett fries på tallerkener.

Skjær en åpning i baguetter og smør på en del av dressingen.

Fyll baguetter med bacon, karamellisert løk og en del av salaten.

Server med resterende salat og dressing på siden.