Pan seared duck breast and red wine jus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Pan seared duck breast and red wine jus

with chervil baby potatoes and shaved zucchini-rucola salad

Allergener:
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g

Småpoteter

1 stk

Kjørvel

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde spor av: Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

1 stk

Squash

40 g

Ruccola

1 stk

Sitron

340 g

Andebryst, sous vide

60 g

Rødvinssaus

(Inneholder: Sulfitter)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Smør til poteter

1 ss

Smør til saus

1 ss

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier792 kcal
Energi (kj)3312 kj
Fett50.2 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater44.2 g
Sukker8.2 g
Protein37.7 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image