Dill breaded haddock and lemon pepper fries
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Dill breaded haddock and lemon pepper fries

with remoulade and gem lettuce-tomato salad

Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 pose

Dill

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 stk

Tomat

1 stk

Sitron

75 g

Remulade

(Inneholder Egg, Sennep)

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

1 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1

Egg til panering

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til steking

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier655 kcal
Energi (kj)2740 kj
Fett25.6 g
Mettet fett3.8 g
Karbohydrater66.8 g
Sukker8 g
Protein40.7 g
Natrium32.8 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6