Dillpanert hyse og pepperfries
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Dillpanert hyse og pepperfries

Dillpanert hyse og pepperfries

med kremet remuladesaus og tomatsalat

Nyt havets deilige smaker med vår dillpanerte hyse. Vi serverer fisken med sprøstekte rotfruktfries og en enkel tomatsalat, og topper det hele med en kremet remuladesaus og presset sitronsaft.

Tags:
Under 650 kcal
Melkefri
Spis meg først
Allergener:
Celery
Gluten
Hvede
Pesce
Egg
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Pastinakk

1 stk

Knollselleri

1 stk

Rødbete

2 g

Grovmalt pepper

1 stk

Dill

25 g

Panko paneringsmel

250 g

Hyse

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 stk

Sitron

75 g

Remulade

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til rotgrønnsaker

1 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1 stk

Egg til panering

¼ ts

Salt til fisk

1 ss

Olje til steking

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier640 kcal
Energi (kj)2677 kj
Fett26.8 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater57 g
Sukker22 g
Fiber16.5 g
Protein42 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium67.3 mg
Potassium222 mg
Calcium32.6 mg
Iron0.4 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skrell knollselleri.

Skjær knollselleri, rødbete (uskrelt) og pastinakk (uskrelt) i 1 cm tynne staver.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med grovmalt pepper og salt, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Paner fisk
2

Finhakk dill.

Bland hvetemel, salt og en klype pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg i en ny dyp tallerken.

Bland panko og dill i en tredje dyp tallerken.

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med salt.

Vend fisk først i hvetemel, deretter i egg og til slutt i panko.

TIPS: Har du ikke egg, kan du bruke 2 ss melk.

Stek fisk
3

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Stek fisk i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Legg til side på en tallerken med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Bland salat
4

I mellomtiden, grovhakk tomat.

Skjær rotdelen av salat og grovhakk bladene.

Bland salat, tomat, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Skjær sitron
5

Skjær sitron i båter.

Server
6

Anrett rotfruktfries, fisk og salat på tallerkener.

Server med en klatt remuladesaus og sitronbåter.