Disk opp med en luksusrett hjemme med vår bacon-svøpt kylling og trøffelbérnaise, servert med ostegratinerte fries og sprø salat. Denne premiumretten kombinerer førsteklasses ingredienser med enkle trinn, slik at du enkelt kan lage et måltid som både imponerer og smaker himmelsk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Kyllingbryst
125 g
Bacon, skiver
500 g
Poteter
50 g
Revet gouda
(Inneholder: Melk)
80 g
Bearnaisesaus
(Inneholder: Melk)
8 ml
Trøffelolje
75 g
Reddiker
1 stk
Agurk
1 stk
Citrus
½ ts
Salt til poteter
2 ss
Vann til saus
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 1 cm tynne staver.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
Når det gjenstår 5 min av steketiden, topp fries med revet ost, bland godt og stek i resterende tid.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, grovhakk salat.
Skjær reddiker i tynne skiver.
Skjær agurk i tynne halve skiver.
Skjær sitrusfrukt i båter.
Bland salat, reddiker og agurk i en stor skål.
Surr bacon rundt kylling.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Brun kylling i 1-2 min på her side.
Legg over på et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 5-6 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Varm opp samme stekepanne på middels varme når det gjenstår 5 min av potetens steketid.
Varm opp bearnaisesaus, vann og en klype salt og pepper i 1-2 min, eller til gjennomvarmet.
Bland inn trøffelolje rett før servering.
Tilsett sitrusfruktdressing og en skvett sitrusfruktsaft i skålen med salat og bland godt.
Anrett fries, kylling og trøffelbearnaise på tallerkener.
Server med salat.