Skip to main content
Cheesy tortelloni bake

Cheesy tortelloni bake

with fresh zucchini and basil salad

Allergener:
Gluten
Melk
Hvete
Egg
Selleri
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Spinat og ricotta tortelloni

(Inneholder: Gluten, Melk, Hvete, Egg Kan inneholde spor av: Soya, Selleri, Skalldyr, Fisk, Bløtdyr, Sennep, Nøtter)

1 stk

Løk

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Middelhavsdrøm

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

1 stk

Basilikum

½ stk

Sitron

12 ml

Balsamico

(Inneholder: Sulfitter)

40 g

Finrevet ost

(Inneholder: Melk, Egg)

1 stk

Squash

2 stk

Hvitløk

390 g

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 1)

1 ts

Sukker (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

1 dl

Vann (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

Næringsinnhold

Kalorier701 kcal
Energi (kj)2933 kj
Fett25.6 g
Mettet fett8.1 g
Karbohydrater85.6 g
Sukker25.5 g
Fiber11.1 g
Protein26.7 g
Natrium1188 mg
Calcium0.5 mg

Redskaper

Stekepanne
Stekebrett

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6