Er burgere en favoritt blant middagsbordet hjemme hos dere? Da kan det være spennende å prøve noe nytt! Vi frister med lune burgerbrød fylt med saftig, ovnsbakt kylling som rives med gafler og blandes med BBQ-saus. Kyllingen toppes med en fargerik coleslaw av gulrot og rødkål, og serveres med gylne, cajunkrydrede rotfrukter som tilbehør.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sennep)
300 g
Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
75 g
Rødkål
1 stk
Gulrot
2 stk
Rødbete
1 stk
Knollselleri
(Inneholder: Selleri)
1 stk
Pastinakk
½ ts
Salt til rotgrønnsaker
¼ ts
Salt til kjøtt
¼ ts
Salt til slaw
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær rødbete, pastinakk og knollselleri (uskrelte) i 2 cm brede båter.
Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
Legg kylling på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt.
Bak i ovnen i 17-19 min, eller til gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Bland gulrot, rødkål, majones og salt i en mellomstor skål.
Når kyllingen er ferdigstekt, ta den ut og legg over i en mellomstor skål.
Del briochebrød i to på midten. Plasser direkte på en rist i ovnen og varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
Riv kylling i strimler med to gafler i skålen.
Tilsett BBQ-saus og bland godt.
Fyll briochebrød med kylling og coleslaw.
Server med rotfrukter og resterende slaw.