Skip to main content
BBQ-marinert 'Pulled Chicken'-burger
BBQ-marinert 'Pulled Chicken'-burger

BBQ-marinert 'Pulled Chicken'-burger

med kremet slaw og cajunkrydrede rotfrukter

Er burgere en favoritt blant middagsbordet hjemme hos dere? Da kan det være spennende å prøve noe nytt! Vi frister med lune burgerbrød fylt med saftig, ovnsbakt kylling som rives med gafler og blandes med BBQ-saus. Kyllingen toppes med en fargerik coleslaw av gulrot og rødkål, og serveres med gylne, cajunkrydrede rotfrukter som tilbehør.

Tags:
Kort forberedelse
Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete
Sennep
Sulfitter
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Briochebrød

(Inneholder: Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sennep)

300 g

Kyllingbrystfilet, BBQ-marinert

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

75 g

Rødkål

1 stk

Gulrot

2 stk

Rødbete

1 stk

Knollselleri

(Inneholder: Selleri)

1 stk

Pastinakk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til rotgrønnsaker

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til slaw

Næringsinnhold

Kalorier851 kcal
Energi (kj)3560 kj
Fett34 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater88.3 g
Sukker39.2 g
Protein45.4 g
Natrium33.8 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak rotfrukter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær rødbete, pastinakk og knollselleri (uskrelte) i 2 cm brede båter.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Ovnsbak kylling
2

Legg kylling på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt.

Bak i ovnen i 17-19 min, eller til gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland coleslaw
3

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.

Bland gulrot, rødkål, majones og salt i en mellomstor skål.

Varm brød
4

Når kyllingen er ferdigstekt, ta den ut og legg over i en mellomstor skål.

Del briochebrød i to på midten. Plasser direkte på en rist i ovnen og varm i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

Riv kylling
5

Riv kylling i strimler med to gafler i skålen.

Tilsett BBQ-saus og bland godt.

Server
6

Fyll briochebrød med kylling og coleslaw.

Server med rotfrukter og resterende slaw.