HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Svinekjøtt
topBanner
Asiatisk svinekjøtt

Asiatisk svinekjøtt

med regnbueslaw og fersk koriander

La deg bli inspirert av asiatiske smaker med denne spennende retten som består av panert svinekjøtt, ingefærsaus og regnbueslaw. Mens risen koker, panerer vi kjøtt og steker det til perfeksjon. Deretter lager vi saus med ingefær, hvitløk, kokosmelk, lime og soyasaus. Alt toppes med fersk koriander.

Tags:Barnevennlig
Allergener:HveteSoyaGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 pose

Koriander

12.5 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya, Gluten)

150 g

Jasminris

4 g

Ga-Laksa

1 stk

Lime

50 g

Panko paneringsmel

(InneholderHvete, Gluten)

1 stk

Hvitløk

½ stk

Ingefær

75 g

Rødkål

300 g

Svin ytrefilet

1 stk

Gulrot

200 ml

Kokosmelk

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ts

Salt (steg 3)

3 dl

Vann (steg 1)

2 ss

Hvetemel (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier953 kcal
Energi (kj)3987 kj
Fett36.62 g
Mettet fett19.5 g
Karbohydrater99.64 g
Sukker8.8 g
Protein52.84 g
Natrium0 mg
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris og salt* [1/2 ts | 1 ts], rør rundt og kok under lokk på middels lav varme i 12 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!

2

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] og hvitløk fint. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Del lime i to. Bland rødkål, gulrot og en stor skvett limesaft i en skål. Du kan eventuelt tilsette en skvett olivenolje*. Krydre med salt* og pepper*. Bland godt med hendene. Skjær svinekam i to like store stykker per pers. på et eget skjærebrett.

3

Bland hvetemel* [2 ss | 4 ss], Ga-Laksa og salt* [1/2 ts | 1 ts] i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en annen dyp tallerken. Ha panko i en tredje dyp tallerken. Klapp forsiktig svinekjøtt med kjøkkenpapir, og vend først i melblanding, så i egg og til slutt i panko. Overfør til en tallerken.

4

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stor stekepanne på middels høy varme. Stek svinekjøtt i 1-2 min på hver side, til gyllen og gjennomstekt. Overfør til en tallerken med kjøkkenpapir. Stek svinekjøtt i flere omganger hvis ikke det er plass i stekepannen. TIPS: Bruk kjøkkenpapir til å fjerne panko som har falt av kjøttet hvis du steker i flere omganger.

5

Tørk av stekepannen og varm opp olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] på middels høy varme. Stek ingefær og hvitløk under omrøring i 1-2 min. Tilsett kokosmelk, soyasaus [1/2 pakke, 2P] og en stor skvett limesaft. Rør godt og la putre i 1-2 min, eller til lett tyknet. Skru av varmen. Grovhakk koriander.

6

Skjær svinekjøtt i skiver. Anrett ris og regnbueslaw i dype tallerkener og topp med svinekjøtt. Øs over ingefærsaus. Pynt med koriander.