Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 ml
Kokosmelk
250 g
Laksefilet
(Inneholder Fisk)
150 g
Fullkornsnudler
(Inneholder Hvete, Gluten)
1 stk
Gulrot
½ stk
Squash
1 stk
Ingefær
1 stk
Hvitløk
1 stk
Lime
1 pose
Koriander
½ stk
Rød chili
20 g
Gul karripasta
(Inneholder Sennep)
Kok opp en kjele med saltet* vann*. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne, halve skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i 3 cm store biter. Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en ny kjele på høy varme. Stek squash og gulrot i 6-7 min. Overfør til en skål og sett til side.
Riv ingefær og hvitløk fint. Skjær lime i båter. Grovhakk koriander [1/2 pose, 2P] og chili [1/2 stk, 2P] (med frø). Varm opp en skvett olivenolje* i samme kjele på middels høy varme. Stek ingefær, hvitløk og halvparten av chili i 3-4 min. Tilsett karripasta. Stek i 1-2 min.
Tilsett kokosmelk en skvett limesaft og en stor klype salt*. La småkoke i 2-3 min.
Fjern skinnet fra laksen. Skjær i 3 cm store biter på et eget skjærebrett. Tilsett laks i kjelen med kokossaus og la småkoke i 5 min. Tilsett squash og gulrot. Rør godt. TIPS: Laksen er ferdig når kjøttet er matt i midten.
Kok nudler i 1-2 min. Skyll nudler under kaldt vann* i en sil.
Fordel nudler og laksegryte i dype tallerkener. Topp med koriander og resterende chili. Server resterende limebåter på siden.