Skip to main content
Middelhavskrydrede svinekoteletter
Middelhavskrydrede svinekoteletter

Middelhavskrydrede svinekoteletter

med pinjekjernecouscous og fennikel- og appelsinsalat

Urtemarinerte svinekoteletter tilberedes på et blunk! Denne gangen serveres kjøttet med luftig persillecouscous med ristede pinjekjerner, en frisk salat med fennikel og appelsin og en kremet yoghurtsaus med brunet vårløk.

Tags:
Rask
Proteinrik
Allergener:
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Fennikel

1 stk

Citrus

1 stk

Appelsin

1 stk

Mynte

100 g

Couscous

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde spor av: Hvete, Sesam, Rug, Peanøtter, Spelt, Gluten, Nødder, Bygg, Havre)

1 stk

Bladpersille

4 g

Buljong

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til couscous

¼ ts

Salt til couscous

1 ss

Olje til couscous

Næringsinnhold

Kalorier366 kcal
Energi (kj)1530 kj
Fett11.4 g
Mettet fett1.7 g
Karbohydrater54.6 g
Sukker14.2 g
Fiber9 g
Protein10.4 g
Natrium392.5 mg
Potassium86.9 mg
Calcium4.9 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Kok couscous
1

Kok opp vann og salt i en mellomstor kjele.

Tilsett couscous, buljong og olivenolje. Ta kjelen av varmen og la stå under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert.

Rør om med en gaffel.

Bland salat
2

I mellomtiden, halver fennikel og skrell i bånd på langs med en potetskreller. Overfør til en stor skål.

Skjær topp og bunn av appelsin og skrell. Del i to på langs, fjern det hvite fruktkjøttet og frø, og skjær i 2 cm store biter.

Grovhakk mynte.

Halver sitrusfrukt.

Tilsett appelsin, mynte, en stor klype salt og en skvett sitrusfruktsaft i skålen med fennikel.

Lag yoghurtsaus
3

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Rist pinjekjerner i 3-4 min, eller til gylne. Legg over i en liten skål.

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme. Stek vårløk under omrøring i 3-4 min, eller til brunet. Legg over på et skjærebrett og finhakk.

Bland vårløk, yoghurt og en klype salt og pepper i en liten skål.

Stek kjøtt
4

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøtt i 3-4 min på hver side, eller til brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Krydre couscous
5

I mellomtiden, grovhakk persille.

Vend persille og pinjekjerner i kjelen med ferdigkokt couscous rett før servering.

Server
6

Anrett kjøtt, couscous og salat på tallerkener.

Server med yoghurtsaus.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image