Toscansk svinekotelett i kremet saus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Toscansk svinekotelett i kremet saus

Toscansk svinekotelett i kremet saus

med smørstekt potet og ruccolasalat

Nyt en velsmakende middag med vår toscanske svinekotelett i kremet saus. Som tilbehør blander vi sammen en enkel ruccolasalat med paprika og ost, og tilbereder lune, smørvendte poteter.

Tags:
Rask
Hvetefri
Allergener:
Milk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

400 g

Småpoteter

1 stk

Basilikum

1 stk

Løk

1 stk

Tomat

1 stk

Hvitløk

300 g

Svin ytrefilet

1 g

Oregano, tørket

17.5 g

Tomatpure

150 ml

Matfløte

4 g

Kyllingbuljong

40 g

Ruccola

20 g

Finrevet ost

1 stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

1 dl

Vann til saus

¼ ts

Salt til saus

1 ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier633 kcal
Energi (kj)2650 kj
Fett25.9 g
Mettet fett15 g
Karbohydrater46.9 g
Sukker15.4 g
Fiber6.3 g
Protein48.6 g
Natrium392.9 mg
Calcium0.4 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann.

Kok potet i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med kniv.

Hell av vannet og krydre potet med en klype salt og pepper.

Sett til side under lokk.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, grovhakk løk og tomat.

Finhakk eller press hvitløk.

Stek kjøtt
3

Skjær kjøtt i skiver (1 per person) på et eget skjærebrett.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på høy varme.

Tilsett kjøtt og løk, og krydre med salt og en klype pepper.

Stek i 3-4 min på hver side, eller til gyllent og gjennomstekt.

TIPS: Kjøttet er ferdig når det er uten antydninger av rødt.

Lag saus
4

Tilsett hvitløk i stekepannen og stek videre i 30 sek, til velduftende.

Tilsett tomat, oregano, tomatpure, matfløte, kyllingbuljong, vann og salt. La småkoke i 3-4 min, eller til sausen tykner noe.

Bland salat
5

I mellomtiden, skyll ruccola.

Skjær paprika i 1 cm store biter.

Bland ruccola og paprika i en mellomstor skål.

Finhakk basilikum.

Varm opp kjelen med potet på middels varme. Tilsett smør, salt og en klype pepper. Stek i 2-3 min, eller til potet er lett brunet.

Server
6

Anrett kjøtt, potet og salat på tallerkener.

Øs saus over kjøtt.

Topp salat med finrevet ost og potet og saus med basilikum.