HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTortelloni Puttanesca
topBanner
Tortelloni puttanesca

Tortelloni puttanesca

med sterk tomatsaus og kalamataoliven

I dag kan vi friste med tortelloni fylt med ricotta og spinat. Vi blander pastaen med en sterk tomatsaus med paprika, squash, sjalottløk, worcestersaus og kalamataoliven. Vi topper vår tortelloni puttanesca med ost og chili - og så er maten klar!

Tags:RaskVegetarSterk
Allergener:SoyaGlutenByggSennepMelkEggHvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Sjalottløk

1 stk

Hvitløk

1 stk

Paprika

40 g

Kalamataoliven

1 stk

Squash

2 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Worcestersaus

(InneholderSoya, Gluten, Bygg, Sennep)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

½ g

Chiliflak

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(InneholderGluten, Melk, Egg, HveteKan inneholdeSennep, Soya)

60 g

Spinat

(Kan inneholdeSelleri)

20 g

Italiensk hardost, flak

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier700 kcal
Energi (kj)2931 kj
Fett24.57 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater86.29 g
Sukker28.1 g
Protein26.72 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

2

Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm store biter. Grovhakk kalamataoliven. Skjær squash i 2 cm store biter. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek paprika og squash i 2-3 min, til møre. Krydre med salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper. Tilsett sjalottløk og hvitløk og stek i ca. 1 min, til blanke.

4

Tilsett Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P], worcestersaus, oliven, hakkede tomater, sukker [¼ ts | ½ ts] og en stor klype chiliflak til stekepannen. Småkok i 3-5 min. TIPS: Bruk mindre chiliflak hvis du ikke liker sterk mat.

5

Kok tortelloni i 1-2 min, til ‘al dente’. Hell av vannet og bland pasta og tomatsaus i kjelen. Rør inn spinat og bland i 1 min, til spinaten mykner. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.

6

Anrett tortelloni puttanesca i dype tallerkener. Topp med italiensk hardost. Strø over en ekstra klype chiliflak om ønskelig.