topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tortelloni puttanesca

Tortelloni puttanesca

med sterk tomatsaus og kalamataoliven

Tortelloni puttanesca med sterk tomatsaus og kalamataoliven

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Allergener:
Soya
Gluten
Bygg
Sennep
Hvete
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sjalottløk

1 stk

Hvitløk

1 stk

Paprika

40 g

Kalamataoliven

1 stk

Squash

2 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya, Gluten, Bygg, Sennep)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

½ g

Chiliflak

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholder Hvete, Melk, Egg, Gluten Kan inneholde Bløtdyr, Selleri, Nøtter, Fisk, Skalldyr, Sennep, Soya)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Sukker (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier700 kcal
Energi (kj)2931 kj
Fett24.6 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater86.3 g
Sukker28.1 g
Protein26.7 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok vann
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann*. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

Forbered grønnsaker
2

Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm store biter. Grovhakk kalamataoliven. Skjær squash i 2 cm store biter. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek paprika og squash i 2-3 min, til møre. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett sjalottløk og hvitløk og stek i ca. 1 min, til blanke.

Lag tomatsaus
4

Tilsett Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P], worcestersaus, oliven, hakkede tomater, sukker* [¼ ts | ½ ts] og en stor klype chiliflak til stekepannen. Småkok i 3-5 min. TIPS: Bruk mindre chiliflak hvis du ikke liker sterk mat

Kok pasta
5

Kok tortelloni i 1-2 min, til ‘al dente’. Hell av vannet og bland pasta og tomatsaus i kjelen. Rør inn spinat og bland i 1 min, til spinaten mykner. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.

Server
6

Anrett tortelloni puttanesca i dype tallerkener. Topp med italiensk hardost. Strø over en ekstra klype chiliflak om ønskelig.