HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTortelloni Puttanesca
topBanner
Tortelloni puttanesca

Tortelloni puttanesca

med sterk tomatsaus og kalamataoliven

Tortelloni puttanesca med sterk tomatsaus og kalamataoliven

Tags:RaskVegetarSterk
Allergener:glutenSoyaSennepmelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Sjalottløk

1 stk

Hvitløk

1 stk

Gul paprika

40 g

Kalamataoliven

1 stk

Squash

2 g

Middelhavsdrøm

15 g

Worcestersaus

(Inneholdergluten, Soya, Sennep)

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

½ g

Chiliflak

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholdergluten, melk, EggKan inneholdesoya)

60 g

Spinat

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholdermelk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 3)

¼ ts

Sukker* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier700.4213 kcal
Energi (kj)2930.5627 kj
Fett24.572 g
Mettet fett6.7 g
Karbohydrater86.2918 g
Sukker28.1 g
Protein26.718 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann*. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

2

Finhakk sjalottløk og hvitløk. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm store biter. Grovhakk kalamataoliven. Skjær squash i 2 cm store biter. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek paprika og squash i 2-3 min, til møre. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett sjalottløk og hvitløk og stek i ca. 1 min, til blanke.

4

Tilsett Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P], worcestersaus, oliven, hakkede tomater, sukker* [¼ ts | ½ ts] og en stor klype chiliflak til stekepannen. Småkok i 3-5 min. TIPS: Bruk mindre chiliflak hvis du ikke liker sterk mat

5

Kok tortelloni i 1-2 min, til ‘al dente’. Hell av vannet og bland pasta og tomatsaus i kjelen. Rør inn spinat og bland i 1 min, til spinaten mykner. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.

6

Anrett tortelloni puttanesca i dype tallerkener. Topp med italiensk hardost. Strø over en ekstra klype chiliflak om ønskelig.