HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Schnitzel
topBanner
Kremet schnitzel

Kremet schnitzel

med løk, sjampinjong & potetmos

Tags:Under 650 kcal
Allergener:melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

1 pose

Bladpersille

500 g

Bakepotet

1 stk

Agurk

4 g

Kjøttbuljong

200 g

Sjampinjong

½ stk

Rosmarin

2 stk

Gulrot

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør* (steg 1)

2 ss

Melk* (steg 1)

½ ts

Salt* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier660.53 kcal
Energi (kj)2763.6577 kj
Fett24.0755 g
Mettet fett13.8 g
Karbohydrater60.4676 g
Sukker17.4 g
Protein49.0193 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Skrell poteter og skjær i 2 cm tykke terninger. Skjær gulrot (uskrellet) i 2 cm tykke terninger. Kok poteter og gulrot i 10-15 min, eller inntil de lett kan skjæres over med en kniv. Hell vannet fra, og tilsett smør* [1 ss | 2 ss], melk* [2 ss | 4 ss], salt* [1/2 ts | 1 ts] og en stor klype pepper*. Mos med en potetmoser eller gaffel, og sett til side under lokk for å holde på varmen.

2

Grovhakk sopp. Skjær løk i tynne halve skiver. Press eller finhakk hvitløk. Plukk rosmarinblader og finhakk.

3

Skjær kjøtt i 1 cm strimler. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på høy varme. Tilsett kjøtt, krydre med salt* og pepper* og stek i 1-2 min, inntil brunet. Overfør til en tallerken og sett til side.

4

Tilsett hvitløk, løk og en smule olivenolje* i samme stekepanne. Stek på høy varme inntil velduftende, 1-2 min. Tilsett sopp og rosmarin og stek inntil brunet, 4-5 min. Senk til middels varme, og tilsett matfløte og kjøttbuljong. La simre i 2-3 min til det tykner. TIPS: Tilsett en skvett vann* hvis sausen blir for tykk. Krydre med salt* [1/4 ts | ½ ts] og pepper*. Tilsett kjøtt og bland godt sammen. La alt bli gjennomvarmet på pannen, 30 sek.

5

Grovhakk agurk. Finhakk persille. Bland agurk og persille. Krydre med pepper*.

6

Anrett potetmos, schnitzel, løk og sopp i skåler. Agurk og persille serveres ved siden av.