Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
140 g
Bacon, terninger
1 stk
Gulrot
500 g
Poteter
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
75 g
Rødkål
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
80 g
Aioli
(Inneholder: Sennep, Egg)
1 stk
Vårløk
4 g
Curry-On
25 ml
Soyasaus
(Inneholder: Gluten, Hvete, Soya)
40 g
Søt chilisaus
90 ml
Kokosmelk
1 stk
Rød chili
300 g
Kyllingbryst
½ ts
Salt til poteter
¼ ts
Salt til kjøtt
2 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
1 stk
Egg til panering
½ ts
Salt til slaw
1 ss
Smør til saus
1 dl
Vann til saus
½ ss
Mel til saus
Preheat the oven to 240°C/220°C (fan-forced).
Chop potato (unpeeled) into 1 cm thin fries.
Place fries on a tray lined with baking paper, drizzle with olive oil, season with salt [1/2 tsp | 1 tsp] and a pinch of pepper and toss to coat.
Bake for 25-35 min, or until tender.
TIP: Use multiple trays if tray is crowded.