Skip to main content
Katsu chicken and bacon loaded fries

Katsu chicken and bacon loaded fries

with cabbage slaw

Tags:
Tilberedning 10 min
Superrask
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk
Sennep
Egg
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

140 g

Bacon, terninger

1 stk

Gulrot

500 g

Poteter

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

75 g

Rødkål

50 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

(Inneholder: Melk)

80 g

Aioli

(Inneholder: Sennep, Egg)

1 stk

Vårløk

4 g

Curry-On

25 ml

Soyasaus

(Inneholder: Gluten, Hvete, Soya)

40 g

Søt chilisaus

90 ml

Kokosmelk

1 stk

Rød chili

300 g

Kyllingbryst

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til poteter

¼ ts

Salt til kjøtt

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

1 stk

Egg til panering

½ ts

Salt til slaw

1 ss

Smør til saus

1 dl

Vann til saus

½ ss

Mel til saus

Næringsinnhold

Kalorier1293 kcal
Energi (kj)5409 kj
Fett69.4 g
Mettet fett26.4 g
Karbohydrater99.4 g
Sukker25.3 g
Fiber10.2 g
Protein67.3 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium560 mg
Calcium1.4 mg
Iron0.2 mg

Framgangsmåte

1

Preheat the oven to 240°C/220°C (fan-forced).

Chop potato (unpeeled) into 1 cm thin fries.

Place fries on a tray lined with baking paper, drizzle with olive oil, season with salt [1/2 tsp | 1 tsp] and a pinch of pepper and toss to coat.

Bake for 25-35 min, or until tender.

TIP: Use multiple trays if tray is crowded.

2
3
4
5
6