Sprø baconsandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprø baconsandwich

Sprø baconsandwich

med balsamicostekt sjampinjong og grønn salat

Denne oppskriften er perfekt til deg som vil tilberede maten i god tid, eller hvis du bare har lyst på noe knasende godt! Her har vi kombinert smaker som (nesten) alle elsker. Gode baguetter med persille, sprøstekt bacon, grønn salat, stekt sjampinjong og syrlig eple.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Melkefri
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

12 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Løk

2 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Eple

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier943 kcal
Energi (kj)3947 kj
Fett59.8 g
Mettet fett13.8 g
Karbohydrater75.2 g
Sukker14.8 g
Protein23.3 g
Natrium0.5 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak bacon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft.

Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir.

Stek bacon i ovnen i 13-15 min, til gyllen og sprø.  

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, skjær sjampinjong i tynne skiver.

Halver løk og skjære i tynne skiver.

Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme.

Stek løk i 1-2 min.

Tilsett sjampinjong og stek i 3-5 min, til myke.

Tilsett balsamico og salt [1/4 ts | 1/2 ts] og bland godt. Stek i 3-5 min, til karamellisert.

Bland persilleolje
4

I mellomtiden, finhakk persille og hvitløk. 

Bland hvitløk, persille, en klype salt og olivenolje [2 ss | 4 ss] i en skål.

Stek baguetter
5

Del baguetter på langs og skjær i to.

Legg baguetter på et stekebrett med bakepapir og smøt med persilleolje.

Stek i 6-8 min, til sprø.

I mellomtiden, halver eple og skjær i tynne skiver.

Server
6

Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sjampinjong, bacon, salat og epleskiver.

Lukk baguetten og server.