
Sprø baconsandwich
med balsamicostekt sjampinjong og grønn salat
Denne oppskriften er perfekt til deg som vil tilberede maten i god tid, eller hvis du bare har lyst på noe knasende godt! Her har vi kombinert smaker som (nesten) alle elsker. Gode baguetter med persille. Sprøstekt bacon, grønn salat, stekt sjampinjong og syrlig eple.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
15 ml
Balsamico
125 g
Bacon, skiver
200 g
Sjampinjong
1 stk
Rødløk
3 stk
Hvitløk
1 pose
Bladpersille
2 stk
Stenovnsbakt baguette
(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)
1 stk
Eple
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
60 g
Salatblanding
Ikke inkludert i matkassen din
2 ss
Olivenolje (steg 4)
1 ss
Olivenolje (steg 3)
Framgangsmåte
Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir. Stek øverst i ovnen i 15 min.
Skjær sjampinjong i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann*.
Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk, halvparten av hvitløken, sjampinjong og balsamico i 5 min.
Finhakk persille. Bland resterende hvitløk, persille og olivenolje* [2 ss | 4 ss] i en skål.
Del baguetter på langs og skjær i to. Smør baguetter med persilleolje. Stek baguetter på et stekebrett i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.
Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sjampinjong, bacon, salat og epleskiver. Lukk baguetten og server.