HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconSprø Baconsandwich
topBanner
Sprø baconsandwich

Sprø baconsandwich

med balsamicostekt sjampinjong og grønn salat

Denne oppskriften er perfekt til deg som vil tilberede maten i god tid, eller hvis du bare har lyst på noe knasende godt! Her har vi kombinert smaker som (nesten) alle elsker. Gode baguetter med persille. Sprøstekt bacon, grønn salat, stekt sjampinjong og syrlig eple.

Tags:EnkelUnder 650 kcalMelkefriBarnevennligMelkefri
Allergener:SulfitterGlutenHveteEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

6 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Løk

3 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSesam)

1 stk

Eple

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier941 kcal
Energi (kj)3935 kj
Fett59.77 g
Mettet fett13.3 g
Karbohydrater74.68 g
Sukker15.3 g
Protein23.3 g
Natrium0.5 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir. Stek øverst i ovnen i 15 min.

2

Skjær sjampinjong i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk, halvparten av hvitløken, sjampinjong og balsamico [1/2 pakke, 2P] i 5 min.

4

Finhakk persille. Bland resterende hvitløk, persille og olivenolje* [2 ss | 4 ss] i en skål.

5

Del baguetter på langs og skjær i to. Smør baguetter med persilleolje. Stek baguetter på et stekebrett i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.

6

Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sjampinjong, bacon, salat og epleskiver. Lukk baguetten og server.