Sprø baconsandwich
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprø baconsandwich

Sprø baconsandwich

med balsamicostekt sjampinjong og grønn salat

Denne oppskriften er perfekt til deg som vil tilberede maten i god tid, eller hvis du bare har lyst på noe knasende godt! Her har vi kombinert smaker som (nesten) alle elsker. Gode baguetter med persille. Sprøstekt bacon, grønn salat, stekt sjampinjong og syrlig eple.

Tags:
Melkefri
Barnevennlig
Melkefri
Rask
Allergener:
Sulfitter
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

6 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Løk

3 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Eple

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 4)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier941 kcal
Energi (kj)3935 kj
Fett59.8 g
Mettet fett13.3 g
Karbohydrater74.7 g
Sukker15.3 g
Protein23.3 g
Natrium0.5 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak bacon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Fordel bacon på et stekebrett med bakepapir. Stek øverst i ovnen i 15 min.

Forbered grønnsaker
2

Skjær sjampinjong i tynne skiver. Skjær rødløk i tynne skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Stek grønnsaker
3

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek rødløk, halvparten av hvitløken, sjampinjong og balsamico [1/2 pakke, 2P] i 5 min.

Bland persilleolje
4

Finhakk persille. Bland resterende hvitløk, persille og olivenolje* [2 ss | 4 ss] i en skål.

Stek baguetter
5

Del baguetter på langs og skjær i to. Smør baguetter med persilleolje. Stek baguetter på et stekebrett i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.

Server
6

Smør den ene halvdelen av baguetten med majones, og topp med sjampinjong, bacon, salat og epleskiver. Lukk baguetten og server.