Sour-vide Duck
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sour-vide Duck

Sour-vide Duck

with a butternutmash and brussel sprout salad

Tags:
Under 650 kcal

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

280 g

Andebryst, sous vide

½ stk

Butternutgresskar

500 g

Bakepotet

2 stk

Hvitløk

10 g

Gresskarkjerner

20 g

Finrevet ost

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Timian

150 g

Rosenkål

1 stk

Kjørvel

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Vann (steg 3)

½ ss

Hvetemel (steg 3)

etter behov

Smør (steg 4)

3 ss

Melk (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Smør (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier412 kcal
Energi (kj)1726 kj
Fett10.4 g
Mettet fett5 g
Karbohydrater68 g
Sukker7.7 g
Fiber10.2 g
Protein13.6 g

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6