topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rask vegetarwok

Rask vegetarwok

med fullkornsnudler og stekte grønnsaker

Vi håper dere er sultne, for i dag skal vi lage en deilig rett med mange spennende råvarer. Vi steker løk, gulrot og vegetardeig med soyasaus, og koker fullkornsnudler. Alt serveres med asiatisk woksaus, og vi topper retten med koriander, chili og peanøtter.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Bygg
Soya
Sulfitter
Sesam
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholder Hvete, Gluten)

160 g

Vegetardeig

(Inneholder Gluten, Bygg, Soya)

1 stk

Pak choi

50 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

1 stk

Løk

1 stk

Gulrot

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

½ g

Chiliflak

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier649 kcal
Energi (kj)2714 kj
Fett20.01 g
Mettet fett2.8 g
Karbohydrater79.99 g
Sukker19.7 g
Protein31.26 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Skjær løk i tynne skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. Grovhakk pak choi. Finhakk eller press hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint.

Stek løk og gulrot
2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels varme. Stek løk og gulrot i 3-4 min. Krydre med en klype salt*.

Tilsett pak choi
3

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en stor klype salt* i stekepannen. Stek i 1-2 min, til pak choi har falt litt sammen. Sett til side i en skål.

Kok nudler
4

Kok nudler i 1-2 min, til 'al dente'. Spar litt nuddelvann [1 dl | 1,5 dl] og hell av resten. Rør inn asiatisk woksaus, sukker* [¼ ts | ½ ts] og nuddelvann i kjelen med nudler.

Stek vegetardeig
5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek vegetardeig i 3-4 min, til brunet. Tilsett soyasaus og stekte grønnsaker. Stek i ytterligere 1 min.

Server
6

Anrett nudler og vegetardeig i dype tallerkener. Topp med koriander og en klype chiliflak. Pynt med peanøtter. TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt.