HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRask Vegetarwok
topBanner
Rask vegetarwok

Rask vegetarwok

med fullkornsnudler og stekte grønnsaker

Vi håper dere er sultne, for i dag skal vi lage en deilig rett med mange spennende råvarer. Vi steker løk, gulrot og vegetardeig med soyasaus, og koker fullkornsnudler. Alt serveres med asiatisk woksaus, og vi topper retten med koriander, chili og peanøtter.

Tags:Under 650 kcalRaskVegetar
Allergener:GlutenSoyaSesamSulfitterPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderGluten)

160 g

Vegetardeig

(InneholderGluten, Soya)

200 g

Pak choi

50 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Soya, Sesam, Sulfitter)

1 stk

Løk

1 stk

Gulrot

20 g

Saltede peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdeSesam, Nøtter)

½ stk

Ingefær

1 stk

Hvitløk

½ g

Chiliflak

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier649 kcal
Energi (kj)2714 kj
Fett20.01 g
Mettet fett2.8 g
Karbohydrater79.99 g
Sukker19.7 g
Protein31.26 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Skjær løk i tynne skiver. Skjær gulrot (uskrellet) i tynne staver. Grovhakk pak choi. Finhakk eller press hvitløk. Riv ingefær [½ stk, 2P] fint.

2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels varme. Stek løk og gulrot i 3-4 min. Krydre med en klype salt*.

3

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Tilsett pak choi, ingefær, hvitløk og en stor klype salt* i stekepannen. Stek i 1-2 min, til pak choi har falt litt sammen. Sett til side i en skål.

4

Kok nudler i 1-2 min, til 'al dente'. Spar litt nuddelvann [1 dl | 1,5 dl] og hell av resten. Rør inn asiatisk woksaus, sukker* [¼ ts | ½ ts] og nuddelvann i kjelen med nudler.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek vegetardeig i 3-4 min, til brunet. Tilsett soyasaus og stekte grønnsaker. Stek i ytterligere 1 min.

6

Anrett nudler og vegetardeig i dype tallerkener. Topp med koriander og en klype chiliflak. Pynt med peanøtter. TIPS: Smak til med chiliflak - det er sterkt.