Skip to main content
Rask Goan Xacuti-krydrede vegetarstrimler
Rask Goan Xacuti-krydrede vegetarstrimler

Rask Goan Xacuti-krydrede vegetarstrimler

med asiatisk slaw og jasminris

Goan Xacuti er et smaksrikt karripulver med opphav i Goa i India. Vi bruker krydderet i en deilig vegetaroppskrift som er ferdig på kort tid. Vegtarstrimler stekes sammen med krydderblandingen og purre, og blandes med soyasaus og søt chilisaus. Kebaben serveres på en seng av luftig ris, med asiatisk slaw og srirachamajones som tilbehør.

Tags:
Superrask
Rask
Vegetar
Melkefri
Allergener:
Gluten
Soya
Hvete
Sennep
Havre

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Goan Xacuti

150 g

Jasminris

20 ml

Soyasaus

(Inneholder: Gluten, Soya)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

½ stk

Kålrabi, hvit

50 g

Vegansk srirachamajones

½ g

Chiliflak

40 g

Søt chilisaus

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder: Gluten, Soya, Hvete, Sennep, Havre)

½ stk

Purre

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

1 ss

Vann til slaw

½ ts

Salt til slaw

1 ss

Olje til steking

2 dl

Vann til saus

Næringsinnhold

Kalorier790 kcal
Energi (kj)3307 kj
Fett38.5 g
Mettet fett7.6 g
Karbohydrater86.2 g
Sukker15.1 g
Fiber8.9 g
Protein28.2 g
Natrium460002.3 mg
Potassium115.5 mg
Calcium19.5 mg
Iron0.3 mg

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele med lokk.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la putre under lokk i 14 min.

Fjern kjelen fra varmen.

Bland slaw
2

I mellomtiden, skyll purre, halver og skjær i tynne skiver.

Skrell og skjær kålrabi i 1/2 cm tynne staver.

Bland kålrabi, kålblanding, srirachamajones, vann og salt i en stor skål, og sett til side.

Stek vegansk kebab
3

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab og purre i 3-4 min, eller til brunet.

Tilsett Goan Xacuti og chiliflak, og stek i 30 sek, til velduftende.

Tilsett soyasaus, søt chilisaus og vann og bland.

TIPS: Reduser eller dropp chili, hvis du ikke liker sterk mat.

Server
4

Anrett ris i skåler.

Topp med vegansk kebab og slaw.