topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Panert hyse

Panert hyse

med spinatsalat og sesamfries

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Gi fiskemiddagen en ny og spennende vri! På dagens meny kan vi friste med sprøpanert hysefilet, med ovnsbakte sesamfries og en frisk spinat- og rødkålsalat som tilbehør. Server med en nydelig asiatisk majones som dip på siden.

Tags:
Melkefri
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Sennep
Egg
Sesam
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Hyse

(Inneholder Fisk)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

500 g

Poteter

75 g

Rødkål

30 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

2 ss

Hvetemel (steg 2)

½ ts

Sukker (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier764 kcal
Energi (kj)3195 kj
Fett30.6 g
Mettet fett4 g
Karbohydrater79.9 g
Sukker9.1 g
Protein44.5 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak sesamfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 1 cm staver.

Fordel på et stekebrett [2 stk, 4P] med bakepapir. Drypp en skvett olivenolje, strø over sesamfrø og krydre med salt og pepper. Bland sammen.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

Forbered panering
2

I mellomtiden, bland mel [2 ss | 4 ss] og en klype salt og pepper i en dyp tallerken.

Pisk egg [1 stk | 2 stk] i en annen dyp tallerken.

Bland panko paneringsmel og Ginger Ninja i en tredje dyp tallerken.

Tørk hyse lett med kjøkkenpapir.

Paner fisk
3

Vend hyse i mel, deretter i egg og til slutt i pankoblandingen. Sett til side på en tallerken.

TIPS: Bruk 2 ss melk, hvis du ikke har egg.

Stek fisk
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje. Varm opp på middels høy varme.

Stek hysefilet i 3-4 min per side, eller til gyllen og gjennomstekt.

Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

TIPS: For 4P, stek fisk i flere omganger.

Lag spinatsalat
5

I mellomtiden, skyll spinat.

Bland soyasaus [1/2 pakke, 2P] og sukker [1/2 ts | 1 ts] i en stor skål. Tilsett olivenolje [1 ss | 2 ss].

Vend inn spinat og rødkål.

Server
6

Anrett fisk, sesamfreis og salat på tallerkener.

Server med asiatisk majones på siden.