HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPanert Halloumi
topBanner
Panert halloumi

Panert halloumi

med kremet potetsalat og fersk dill

I dagens oppskrift har halloumi hovedrollen og vi byr på en fantastisk smaksopplevelse! Vi panerer den smakfulle osten i panko og vår egen ferdige krydderblanding, Hvitløksflørt. Vi lager også en potetsalat med crème fraîche, reddik, sjalottløk og spinat, og så topper vi til slutt med frisk dill.

Tags:Barnevennlig
Allergener:Sennepmelkgluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

500 g

Poteter

150 g

Reddiker

1 stk

Sjalottløk

60 g

Spinat

12 g

Grov sennep

(InneholderSennep)

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)

1 pose

Dill

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

4 g

Hvitløksflørt

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

1 stk

Sitron

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg* (steg 3)

2 ss

Hvetemel* (steg 3)

½ ts

Salt* (steg 5)

1 ss

Olivenolje* (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier904.045 kcal
Energi (kj)3782.5242 kj
Fett48.2085 g
Mettet fett25 g
Karbohydrater75.523 g
Sukker12.1 g
Protein38.583 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Del poteter i to (uskrellet) og kok i 10-15 min, eller til de enkelt kan skjæres over med en kniv. Hell av vannet og la potetene hvile i kjelen.

2

Skjær reddiker i tynne skiver. Finhakk sjalottløk. Skyll og grovhakk spinat. Finhakk dill. Del sitron i to. Skjær halloumi i 2 cm tykke skiver (2 per pers.).

3

Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken. Bland panko, Hvitløksflørt og en stor klype pepper* i en annen dyp tallerken. Ha hvetemel* [1/2 dl | 1 dl] i en tredje dyp tallerken. Vend halloumi først i tallerkenen med hvetemel, deretter egg* og til slutt i panko.

4

Varm opp nok olivenolje* til å dekke bunnen til en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 2-3 min på hver side, til gyllen.

5

Bland kokte poteter med crème fraiche [1/2 pakke, 2P], sennep, sitronsaft [1 ss | 2 ss], reddiker, sjalottløk, spinat, dill (spar litt til pynt), salt* [1/2 ts | 1 ts] og pepper* i en skål.

6

Anrett potetsalat og halloumi på tallerkener. Pynt potetsalaten med resterende dill.