
Med vårt barnevennlige konsept kan store og små sette sammen måltidets deler akkurat som de vil. Slik kan alle nyte sine favoritter og fortsatt samles rundt bordet. Ha det moro med rare pizza-ansikter laget av paprika, kalamataoliven og fersk tomat. Grønnsakene som blir til overs brukes i en frisk grøntsalat med spinat, agurk og honning- og sennepsdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
30 g
Oliven
1 stk
Tomat
1 stk
Paprika
195 g
Hakkede tomater
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
100 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
½ stk
Agurk
30 g
Spinat
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder: Sennep, Sulfitter, Egg)
1 ss
Ketchup til saus
¼ ts
Salt til saus
¼ ts
Salt til salat

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Ta pizzadeig ut av pakningen og la hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdning. Da blir den lettere å jobbe med.
Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken. Legg pizzadeig på hvetemelet og del i fire emner. Kna ut deigen (bruk alternativt en kjevle) til den er 10-12 cm i diameter. La hvile et par minutter, hvis deigene er vanskelig å jobbe med.
Overfør til et stekebrett med bakepapir.

Hakk oliven grovt.
Skjær tomat i tynne skiver.
Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.

Bland hakkede tomater, ketchup, Hello Sunrise, salt og en klype pepper i en liten skål.
Bre tomatsaus på pizzabunnene og topp med ost.
Lag forskjellige ansikter på pizzaene med oliven, tomat og paprika.

Stek pizza i ovnen i 12-13 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

I mellomtiden, skyll spinat.
Skjær agurk i tynne skiver.
Bland spinat, agurk, honning- og sennepsdressing, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
TIPS: Tilsett grønnsaker som blir til overs fra pizzaene.

Anrett to pizzaer per person på tallerkener.
Server med salat.