Ha det moro på kjøkkenet med disse minipizza-ansiktene! Bruk paprika, kalamataoliven og frisk tomat til å lage rare ansikter. Grønnsakene som blir til overs brukes i en frisk grøntsalat med spinat, agurk og honning- og sennepsdressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
30 g
Kalamataoliven
1 stk
Tomat
1 stk
Paprika
½ pakke
Tomatpassata
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
100 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
1 stk
Agurk
30 g
Spinat
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder: Sulfitter, Egg, Sennep)
1 ss
Ketchup til saus
¼ ts
Salt til salat
¼ ts
Salt til saus
Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Ta pizzadeig ut av pakningen og la hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdning. Da blir den lettere å jobbe med.
Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken. Legg pizzadeig på hvetemelet og del i fire emner. Kna ut deigen (bruk alternativt en kjevle) til den er 10-12 cm i diameter. La hvile et par minutter, hvis deigene er vanskelig å jobbe med.
Overfør til et stekebrett med bakepapir.
Hakk oliven grovt.
Skjær tomat i tynne skiver.
Skjær paprika i 1 cm tynne strimler.
Bland tomatpassata, ketchup, Hello Sunrise, salt og en klype pepper i en liten skål.
Bre tomatsaus på pizzabunnene og topp med ost.
Lag forskjellige ansikter på pizzaene med oliven, tomat og paprika.
Stek pizza i ovnen i 12-13 min, eller til gyllen og gjennomstekt.
I mellomtiden, skyll spinat.
Skjær agurk i tynne skiver.
Bland spinat, agurk, honning- og sennepsdressing, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.
TIPS: Tilsett grønnsaker som blir til overs fra pizzaene.
Anrett to pizzaer per person på tallerkener.
Server med salat.