Middelhavsinspirert pulled beans-salat
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspirert pulled beans-salat

Middelhavsinspirert pulled beans-salat

med ovnsbakte cherrytomater og pestodressing

Denne fyldige salaten fører tankene til middelhavet! Basen er couscous og en klassisk og smakfull pestodressing. Salat, agurk, gulrot og cherrytomater bidrar med farge og struktur. Salaten toppes med krydret pulled beans og ristede gresskarkjerner.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Proteinrik
Melkefri
Allergener:
Hvete
Gluten
Selleri
Bygg
Egg
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

1 stk

Hvitløk

125 g

Cherrytomater

100 g

Fullkornscouscous

(Inneholder Hvete, Gluten)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

1 pakke

Gresskarkjerner

1 stk

Agurk

1 stk

Gulrot

50 g

Kremet pestodressing

240 g

Pulled beans

(Inneholder Gluten, Hvete, Bygg, Egg, Soya)

2 g

Middelhavsdrøm

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 2)

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier641 kcal
Energi (kj)2680 kj
Fett26.8 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater55.3 g
Sukker10.8 g
Protein40.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Ildfast form
Kasserolle

Framgangsmåte

Bak cherrytomater
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Del cherrytomater i to. Skjær rødløk i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Fordel cherrytomater, rødløk og hvitløk i en ildfast form. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper* og bland godt. Bak i ovnen i 10-15 min, til lett karamellisert.

Lag couscous
2

Kok opp en kjele med vann* [2,5 dl | 5 dl], grønnsaksbuljong og salt* [½ ts | 1 ts]. Tilsett couscous og rør godt. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje*. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 5 min, eller til vannet er absorbert. Rør godt med en gaffel og la avkjøle.

Forbered råvarer
3

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Rist gresskarkjerner i 3-4 min. Overfør til en skål. Skrell halvparten av agurk og gulrot i lange, tynne bånd på langs. Finhakk resterende agurk og gulrot. Bland pestodressing og en skvett vann* i en liten skål til konsistensen er flytende. Skyll salatblanding i et dørslag under kaldt vann.

Stek pulled beans
4

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Stek pulled beans, Middelhavsdrøm [½ pakke, 2P] og en klype salt* og pepper* i 3-4 min, til gjennomvarmet. Bland salatblanding, agurk, gulrot og halvparten av pestodressingen i en stor skål.

Bland couscous
5

Tilsett cherrytomater, rødløk og saft fra stekebrettet i kjelen med couscous. Smak til med salt* og pepper*.

Server
6

Anrett couscous i dype tallerkener og topp med pulled beans og salat. Drypp med resterende pestodressing og dryss over gresskarkjerner.