
Gjør middagen til en ekte fiesta med vår meksikanske bowl med halloumi! Den texmex-krydrede osten serveres på en seng av luftig ris med en fargerik majssalsa, tortillachips og en klatt rømme. Raskt, enkelt og smakfullt!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Mais
½ stk
Løk
1 stk
Koriander
250 g
Cherrytomater
1 stk
Sitrusfrukt
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
5 g
Tex-Mex
75 g
Tortillachips
(Kan inneholde spor av: Melk)
250 g
Halloumi
(Inneholder: Melk)
150 g
Basmatiris
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til salat
½ ss
Olje til salat

Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 10 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.

I mellomtiden, finhakk løk.
Grovhakk cherrytomat.
Hell væske av mais.
Halver sitrusfrukt.
Riv koriander grovt.
Bland løk, cherrytomat, mais, en skvett sitrusfruktsaft, koriander, salt og olivenolje i en stor skål.

Skjær halloumi i skiver (2 per person) og krydre med Tex-Mex.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek halloumi i 2-3 min på hver side, eller til gyllen.

Anrett ris i dype tallerkener.
Topp med halloumi og maissalsa.
Server med rømme og tortillachips.