Skip to main content
Krydret kylling- og bulgurbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Krydret kylling- og bulgurbowl

Krydret kylling- og bulgurbowl

med syltet rødløk og hvitløksyoghurt

I dag skal vi lage en fargerik og smakfull kyllingbowl som metter. Buljongkokt bulgur med persille danner basen i bowlen. Hovedrollen har kyllingen, som marineres i vår egne kydderblanding, Mild Mahal. Vi fortsetter med friske grønnsaker som agurk, salat, tomat og syltet rødløk, og til slutt hvitløksyoghurt.

Tags:
Rask
Under 650 kcal
Under 50g karbo
Allergener:
Milk
Hvede
Gluten
Schwefeldioxide und Sulfite

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

1 stk

Bladpersille

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Salat

75 g

Yoghurt

300 g

Strimlet kyllingbryst

85 g

Bulgur

1 stk

Agurk

24 ml

Hvitvinseddik

2 stk

Tomat

4 g

Mild Mahal

½ stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann til bulgur

¼ ts

Salt til bulgur

½ ts

Sukker til sylting

¼ ts

Salt til sylting

½ ss

Vann til sylting

½ ts

Salt til kjøtt

1 dl

Vann til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier434 kcal
Energi (kj)1817 kj
Fett7.3 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater38.7 g
Sukker8 g
Fiber10.2 g
Protein47.3 g
Natrium392.8 mg
Calcium0.4 mg

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp vann i en mellomstor kjele.

Tilsett bulgur, kyllingbuljong og salt. Senk varmen til middels. La putre i 9-10 min, eller til 'al dente'.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, grovhakk tomat og agurk.

Finhakk eller press hvitløk.

Finhakk persille.

Skjær stilk av salat. Skill og grovhakk bladene.

Del rødløk i to og skjær i tynne skiver. Bland løk med hvitvinseddik, sukker, salt og vann i en mellomstor skål.

Stek kylling
3

Bland kyllingstrimler, salt og Mild Mahal i en mellomstor skål.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling under omrøring i 4-5 min, eller til brunet og gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når den er uten antydning av rosa i midten.

Lag hvitløksyoghurt
4

I mellomtiden, bland yoghurt, hvitløk, vann og en klype salt og pepper i en liten skål.

Lag salat
5

Rør persille sammen med bulgur.

Spar litt væske fra rødløk og hell ut resten.

Bland agurk, salat, tomat, syltet rødløk, væske fra rødløk og en klype salt og pepper i en stor skål.

Server
6

Anrett bulgur i dype tallerkener.

Legg på kylling og salat.

Hell over litt hvitløksyoghurt.