HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Baconpasta
topBanner
Kremet baconpasta

Kremet baconpasta

med sprø pangrattato og finrevet ost

Deilig kosemat som vil bli elsket av hele familien. I denne retten har vi skiftet ut den klassiske kjøttsausen med en ny følgesvenn! En god og kremet saus med bacon, purre, spinat og kjørvel, som toppes med sprø pangrattato.

Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:GlutenHveteMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

½ stk

Purre

2 stk

Tomat

2 stk

Hvitløk

1 pakke

Spaghetti

(InneholderGluten, HveteKan inneholdeSoya)

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten, Hvete)

140 g

Bacon, terninger

4 g

Kyllingbuljong

40 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

150 ml

Matfløte

(InneholderMelk)

60 g

Spinat

(Kan inneholdeSelleri)

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 4)

½ ss

Olivenolje (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1032 kcal
Energi (kj)4317 kj
Fett43.14 g
Mettet fett20.2 g
Karbohydrater116.13 g
Sukker12.1 g
Protein41.46 g
Natrium392.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet vann. Skjær purre [1/2 stk, 2P] i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne. Grovhakk tomat. Press eller finhakk hvitløk. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann.

2

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og det grønne av purren og stek i 3-4 min. Krydre med en klype salt og pepper, og overfør til en liten skål.

3

Kok spaghetti i 7-9 min, eller til “al dente”. Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl], og hell av resten. Bland en skvett olivenolje i kjelen med spaghetti hvis du ønsker.

4

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett resterende purre og tomat og stek i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], Mamas Favoritt, kyllingbuljong, halvparten av finrevet ost, pastavann [1/2 dl | 1 dl], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper. La putre i 3-4 min.

5

Tilsett spinat og spaghetti i stekepannen og bland godt. TIPS: Tilsett en ekstra skvett pastavann hvis sausen er for tykk.

6

Anrett kremet baconpasta i dype tallerkener. Topp med pangrattato og resterende finrevet ost.