HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Baconpasta
topBanner
Kremet baconpasta

Kremet baconpasta

med stekt østerssopp og finrevet ost

Populær
Tags:RaskBarnevennlig
Allergener:melkglutenEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

60 g

Spinat

140 g

Bacon, terninger

100 g

Østershatter

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

270 g

Farfalle

(InneholderglutenKan inneholdesoya)

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Hvetemel* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier911.1475 kcal
Energi (kj)3812.2415 kj
Fett36.1988 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater105.0091 g
Sukker9.9 g
Protein38.2325 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Varm opp en stor, tørr stekepanne på middels høy varme. Tilsett bacon og stek i 4-5 min, eller inntil gylden. Overfør bacon til en skål. 


2

Tilsett pasta i kjelen med kokende vann, og kok i 12-13 min, inntil ‘al dente’. Spar på litt pastavann* [2 dl | 4 dl] og hell resten fra så det kun er pasta igjen i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles med litt tyggemotstand i midten. 


3

Grovhakk østerssopp. Press eller finhakk hvitløk. Skjær basilikum i tynne skiver. Skjær squash [½ stk, 2P] i fire deler på langs, og deretter i 2 cm terninger. 


4

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på høy varme. Stek østerssopp og squash i 4-5 min, inntil gylne. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Overfør østerssopp og squash til skålen med bacon. 


5

Tilsett pastavann [2 dl | 4 dl], kyllingbuljong og matfløte i stekepannen. Bland hvetemel* [½ ss | 1 ss] med en skvett vann* i en liten skål. Tilsett melblanding i sausen og kok i 2-3 min, eller inntil den begynner å tykne. Rør pasta og spinat ned i sausen. Tilsett bacon og grønnsaker, og krydre med salt* og en stor klype pepper*. 


6

Anrett østerssopp- og bacon farfalle i dype tallerkener. Topp med revet hardost. Pynt med basilikum.