topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet baconpasta

Kremet baconpasta

med stekt østerssopp og finrevet ost

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

140 g

Bacon, terninger

100 g

Østershatter

1 stk

Hvitløk

½ stk

Squash

1 pakke

Farfalle

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

4 g

Kyllingbuljong

1 pose

Basilikum

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Hvetemel (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier911 kcal
Energi (kj)3812 kj
Fett36.2 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater105.01 g
Sukker9.9 g
Protein38.23 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Stek bacon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet vann*. Varm opp en stor, tørr stekepanne på middels høy varme. Tilsett bacon og stek i 4-5 min, eller inntil gylden. Overfør bacon til en skål. 


Kok pasta
2

Tilsett pasta i kjelen med kokende vann, og kok i 12-13 min, inntil ‘al dente’. Spar på litt pastavann* [2 dl | 4 dl] og hell resten fra så det kun er pasta igjen i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles med litt tyggemotstand i midten. 


Forbered grønnsaker
3

Grovhakk østerssopp. Press eller finhakk hvitløk. Skjær basilikum i tynne skiver. Skjær squash [½ stk, 2P] i fire deler på langs, og deretter i 2 cm terninger. 


Stek grønnsaker
4

Varm opp en skvett olivenolje* i samme stekepanne på høy varme. Stek østerssopp og squash i 4-5 min, inntil gylne. Tilsett hvitløk og stek i 1 min. Overfør østerssopp og squash til skålen med bacon. 


Lag saus
5

Tilsett pastavann [2 dl | 4 dl], kyllingbuljong og matfløte i stekepannen. Bland hvetemel* [½ ss | 1 ss] med en skvett vann* i en liten skål. Tilsett melblanding i sausen og kok i 2-3 min, eller inntil den begynner å tykne. Rør pasta og spinat ned i sausen. Tilsett bacon og grønnsaker, og krydre med salt* og en stor klype pepper*. 


Servér
6

Anrett østerssopp- og bacon farfalle i dype tallerkener. Topp med revet hardost. Pynt med basilikum.