Kos deg med en fargerik og smaksrik twist på kylling og ris. Vi glaserer kyllingen i umamisaus og soyasaus, og serverer den med luftig ris og en frisk salat med gulrot, rødkål og gulrot som tilbehør. Topp med sesamfrø og en klatt hvitløksmajones.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Strimlet kyllingbryst
50 g
Umamisaus
(Inneholder Sesam, Soya, Hvete, Gluten, Bløtdyr)
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
150 g
Jasminris
75 g
Rødkål
1 stk
Agurk
1 stk
Gulrot
1 stk
Lime
5 g
Sesamfrø
(Inneholder Sesam Kan inneholde Nøtter, Peanøtter)
50 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
½ stk
Hvitløk
3 dl
Vann til ris
½ ts
Salt til ris
¼ ts
Salt til kjøtt
1 ss
Olje til dressing
2 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til panering
1 ss
Olje til steking
1 dl
Vann til saus
¼ ts
Salt til saus
Kok opp en mellomstor kjele med vann.
Tilsett ris og salt. Senk til middels lav varme, og la putre under lokk i 12 min.
Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min.
TIPS: Ikke fjern lokket, risen skal dampes.
I mellomtiden, skrell gulrot i lange bånd med en potetskreller. Finhakk den siste biten.
Skjær agurk i tynne halvmåner.
Halver lime.
Bland rødkål, gulrot, agurk, limesaft, salt og olivenolje i en stor skål.
Tørk kylling med kjøkkenpapir og legg i en mellomstor skål. Tilsett hvetemel og salt, og bland godt.
Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling i 4-5 min, til gyllen og gjennomstekt. Snu med jevne mellomrom.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Tilsett umamisaus, soyasaus, vann, salt og en klype pepper i stekepannen med kylling. Bland godt.
La putre i 1-2 min, eller til kyllingen er glasert.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland majones, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Anrett ris, kylling og salat på tallerkener.
Dryss over sesamfrø og topp med en klatt hvitløksmajones.