Skip to main content
Ingefær- og soyamarinert torsk
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ingefær- og soyamarinert torsk

Ingefær- og soyamarinert torsk

med kålsalat og grønnsaksfries

Ukens fisk trenger ikke å være kjedelig. Her har vi satt sammen en fortryllende kombinasjon av velsmakende ingredienser. Vi steker torsk sammen med en marinade av soyasaus og honning-ingefær dressing. Samtidig ovnsbaker vi rotgrønnsaker og lager en frisk kålsalat med kålrabi, rødkål og vårløk.

Tags:
Melkefri
Enkel
Under 650 kcal
Allergener:
Egg
Senf
Hvede
Soja
Gluten
Pesce

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

25 g

Majones

25 ml

Soyasaus

500 g

Poteter

250 g

Torsk

½ stk

Kålrabi, hvit

75 g

Rødkål

2 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

50 g

Honning- og ingefærdressing

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til marinade

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til fisk

½ ss

Olje til salat

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier660 kcal
Energi (kj)2761 kj
Fett26.1 g
Mettet fett3.4 g
Karbohydrater70 g
Sukker19.7 g
Fiber11.8 g
Protein31.7 g
Natrium0.1 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Lag grønnsaksfries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet og gulrot (uskrelte) i 1 cm tynne fries.

Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje og krydre med en klype salt og pepper. Bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre.

TIPS: Bruk ekstra brett hvis det blir trangt

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skrell og skjær kålrabi i 1/2 cm staver.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Del lime i båter.

Lag marinade
3

Bland soyasaus, honning- og ingefærdressing og olivenolje i en liten skål.

Stek fisk
4

Når grønnsakene har 10 min igjen i ovnen, varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk fisk lett med kjøkkenpapir. Krydre med en klype salt og pepper.

Stek fisk med ingefærmarinaden i 2-3 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet flaker seg og får en melkehvit farge.

Lag kålsalat
5

I mellomtiden, bland kålrabi, rødkål, olivenolje, limesaft og en klype salt og pepper i en mellomstor skål.

Server
6

Anrett grønnsaksfries, kålsalat og fisk på tallerkener. Hell resterende marinade fra stekepannen over fisken.

Legg ved en klatt majones.

Pynt salaten med vårløk.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image