topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Harissapanert sei

Harissapanert sei

med røkt paprikapotet og basilikummajones

Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep
Fisk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Sitron

½ stk

Hvitløk

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 pose

Basilikum

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

4 g

Røkt paprikapulver

40 g

Ruccola

250 g

Sei

(Inneholder Fisk)

1 stk

Tomat

500 g

Poteter

1 stk

Rødløk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til saus

¼ ts

Salt til salat

1

Egg til panering

2 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til panering

½ ts

Salt til fisk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier696 kcal
Energi (kj)2911 kj
Fett29.8 g
Mettet fett4.1 g
Karbohydrater72.5 g
Sukker9 g
Protein35 g
Natrium45.5 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6