HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHalloumilapper
topBanner
Halloumilapper

Halloumilapper

med kålsalat, asiatisk dressing og chili

Tags:One PanRaskVegetar
Allergener:SoyaSesamglutenEggSennepPeanøttermelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Gulrot

4 g

Hvitløksflørt

150 g

Kålblanding

20 g

Asiatisk dressing

(InneholderSoya, Sesam, gluten)

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Lime

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

1 pose

Koriander

200 g

Halloumi

(Inneholdermelk)

1 stk

Vårløk

½ stk

Chili

1 stk

Agurk

Ikke inkludert i matkassen din

2 stk

Egg (steg 2)

6 ss

Hvetemel (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier819 kcal
Energi (kj)3426 kj
Fett50.91 g
Mettet fett18.9 g
Karbohydrater46.31 g
Sukker16.3 g
Protein38.78 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vårløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].

2

Pisk egg* [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og chili. Rør inn hvetemel* [1 spsk | 2 spsk] og en stor klype pepper*. TIPS: Bruk gjerne hendene dine til å blande, det er mye lettere.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min på hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du kan lage 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.

4

Skjær lime i båter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje* med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett kålblanding og peanøtter. Bland godt.

5

Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Grovhakk koriander.

6

Fordel halloumilapper og salat på tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.