1 stk
Gulrot
4 g
Hvitløksflørt
150 g
Kålblanding
20 g
Asiatisk dressing
(InneholderSesam, gluten, Soya)50 g
Majones
(InneholderEgg, Sennep)1 stk
Lime
20 g
Peanøtter
(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)1 pose
Koriander
200 g
Halloumi
(Inneholdermelk)1 stk
Vårløk
½ stk
Chili
1 stk
Agurk
2 stk
Egg* (steg 2)
6 ss
Hvetemel* (steg 2)
Riv gulrot (uskrellet) og halloumi. Finhakk vårløk. Fjern frøene og finhakk chili [1/2 stk, 2P].
Pisk egg* [2 stk | 4 stk] med hvitløksflørt. Bland inn gulrot, halloumi, vårløk og chili. Rør inn hvetemel* [1 spsk | 2 spsk] og en stor klype pepper*. TIPS: Bruk gjerne hendene dine til å blande, det er mye lettere.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek halloumiblanding i 5-6 min på hver side, eller til gylden og gjennomstekt. Du kan lage 2 lapper per person. Overfør til en ren tallerken med kjøkkenpapir på.
Skjær lime i båter. Grovhakk peanøtter. Bland en skvett olivenolje* med en stor skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett kålblanding og peanøtter. Bland godt.
Bland asiatisk dressing og majones i en liten skål. Grovhakk koriander.
Fordel halloumilapper og salat på tallerkener. Pynt med koriander og server asiatisk majones og limebåter på siden.