topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Halloumi-nuggets

Halloumi-nuggets

med mango-coleslaw og srirachamajones

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Har du barn som elsker ost og nuggets? Da bør du absolutt introdusere dem for denne fantastiske oppskriften som kombinerer favorittene. Deilig sprø ostenuggets serveres med hjemmelagde pommes frites. Spennende tilbehør inkluderer en både søt og syrlig mango-coleslaw med aioli, gressløk og sitronsaft, samt krydret srirachamajones.

Tags:
Vegetar
Allergener:
Melk
Sulfitter
Gluten
Hvete
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 pose

Gressløk

250 g

Halloumi

(Inneholder Melk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Gulrot

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

½ stk

Sitron

½ stk

Mango

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

10 g

Sriracha

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 3)

3 ss

Hvetemel (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1242 kcal
Energi (kj)5196 kj
Fett73.9 g
Mettet fett25.1 g
Karbohydrater101 g
Sukker23.5 g
Protein44.4 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Rivjern

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter til tynne pommes frites.

Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland godt. Bak i ovnen i 25-35 min, eller til møre. 

Forbered råvarer
2

Skrell mango [1/2 stk, 2P] og skjær i 1 cm biter. 

Finhakk gressløk.

Del sitron [1/2 stk, 2P] i to.

Riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Skjær halloumi i 3 x 3 cm biter (4 per person).

Panér halloumi
3

Visp egg [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken.

Bland panko, Ay Cajun-ba og en stor klype pepper i en annen dyp tallerken.

Tilsett hvetemel [1/2 dl | 1 dl] i en tredje dyp tallerken.

Dypp halloumi først i mel, så i egg og til slutt i panko.

Bak halloumi
4

Overfør panert halloumi til et stekebrett med bakepapir. Drypp over olivenolje [1 ss | 2 ss]. Bak i ovnen i 10 min, eller til gyllen.

Lag coleslaw
5

I mellomtiden, bland strimlet salat, gulrot, mango, aioli, en stor skvett sitronsaft, en skvett vann og gressløk i en stor skål. Krydre med en klype salt og pepper.

Bland majones og sriracha [1/2 pakke, 2P] i en liten skål.

Server
6

Anrett sprøstekt halloumi, søt coleslaw og pommes frites på tallerkener.

Server srirachamajones på siden.