Våre matkasserHjelpGavekort
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Gratinert Portobello

Gratinert Portobello

med ovnsbakte poteter og frisk salat

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Mat på fat
Allergener:
Melk
Egg
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

1 stk

Løk

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Hvitløk

½ stk

Paprika

300 g

Portobello

100 g

Ricotta

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

15 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

4 g

Middelhavsdrøm

7.5 ml

Balsamico

50 g

Kremet pestodressing

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier600 kcal
Energi (kj)2509 kj
Fett29.98 g
Mettet fett8.2 g
Karbohydrater64.47 g
Sukker13.7 g
Protein20.38 g
Natrium0 mg

Bakeplate

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Sett oven på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter og løk i 2 cm terninger. Finhakk halvparten av spinaten. Press eller finhakk hvitløk. Del paprika i to, fjern frø og skjær i 1 cm strimler [1/2 stk, 2P]. 


Forbered sopp
2

Krydre innsiden av soppen med salt* og pepper*. Bland hakket spinat, hvitløk, riccota, halvparten av revet hardost og salt* [1/2 ts | 1 ts] i en liten bolle. Fyll sopp med spinat- og riccotamix. Topp sopp med panko [1/2 stk | 2P] og resterende revet hardost. 


Gratiner sopp
3

Plasser poteter og løk på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med Middelhavsdrøm, en klype salt* og pepper*. Bland godt. Plasser fylte sopp på stekebrettet og stek i 20-25 min, eller inntil potetene er gylne og sopp gjennomstekt. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P. 


Lag vinaigrette
4

Pisk olivenolje* [1 ss | 2 ss], og balsamico [1/2 stk, 2P] sammen i en mellomstor bolle. Krydre med salt* og pepper*. 


Bland salat
5

Bland paprika og resterende spinat i bollen med vinaigrette, når sopp har 1-2 min igjen i ovnen. 


Servér
6

Anrett gratinert sopp, poteter, salat og pestodressing på tallerkener.