HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGratinert Portobello
topBanner
Gratinert Portobello

Gratinert Portobello

med ovnsbakte poteter og frisk salat

Tags:Under 650 kcalVegetarMat på fat
Allergener:melkEggglutenSulfitterSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

500 g

Poteter

1 stk

Løk

60 g

Spinat

1 stk

Hvitløk

½ stk

Rød paprika

300

Portobello

100 g

Ricotta

(Inneholdermelk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

15 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

4 g

Middelhavsdrøm

7.5 ml

Balsamico

(InneholderSulfitter)

50 g

Kremet pestodressing

(Inneholdermelk, Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier600 kcal
Energi (kj)2509 kj
Fett29.98 g
Mettet fett8.2 g
Karbohydrater64.47 g
Sukker13.7 g
Protein20.38 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett oven på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter og løk i 2 cm terninger. Finhakk halvparten av spinaten. Press eller finhakk hvitløk. Del paprika i to, fjern frø og skjær i 1 cm strimler [1/2 stk, 2P]. 


2

Krydre innsiden av soppen med salt* og pepper*. Bland hakket spinat, hvitløk, riccota, halvparten av revet hardost og salt* [1/2 ts | 1 ts] i en liten bolle. Fyll sopp med spinat- og riccotamix. Topp sopp med panko [1/2 stk | 2P] og resterende revet hardost. 


3

Plasser poteter og løk på et stekebrett med bakepapir. Drypp over med en skvett olivenolje*, krydre med Middelhavsdrøm, en klype salt* og pepper*. Bland godt. Plasser fylte sopp på stekebrettet og stek i 20-25 min, eller inntil potetene er gylne og sopp gjennomstekt. TIPS: Bruk to stekebrett til 4P. 


4

Pisk olivenolje* [1 ss | 2 ss], og balsamico [1/2 stk, 2P] sammen i en mellomstor bolle. Krydre med salt* og pepper*. 


5

Bland paprika og resterende spinat i bollen med vinaigrette, når sopp har 1-2 min igjen i ovnen. 


6

Anrett gratinert sopp, poteter, salat og pestodressing på tallerkener.