HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGlasert Svinekjøtt
topBanner
Glasert svinekjøtt

Glasert svinekjøtt

med sprø nuddelsalat og sesamfrø

I dag skal vi ta den kulinariske turen til det asiatiske kjøkken. vi steker svinekjøtt og glaserer den med asiatisk woksaus. Den sprø nuddelsalaten består av nudler blandet med stekt kål, gulrot og ingefør. Strø sesamfrø over svinekjøttet og nyt dagens middag.

Tags:Under 650 kcalRask
Allergener:GlutenSoyaSesamSulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

½ stk

Ingefær

1 stk

Gulrot

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderGluten)

150 g

Spisskål, skåret

75 g

Rødkål

25 ml

Soyasaus

(InneholderGluten, Soya)

300 g

Svin ytrefilet

37.5 g

Asiatisk woksaus

(InneholderGluten, Soya, Sesam, Sulfitter)

10 g

Sesamfrø

(InneholderSesamKan inneholdeNøtter, Peanøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

2 ss

Vann (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier585 kcal
Energi (kj)2448 kj
Fett9.64 g
Mettet fett2.1 g
Karbohydrater69.33 g
Sukker11.8 g
Protein49.33 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Riv ingefær [1/2 stk, 2P] fint. Riv gulrot grovt. Skjær svinekjøtt i 3 cm strimler på et eget skjærebrett.

2

Kok opp en kjele med saltet vann*. Kok nudler i 1-2 min, til myke. Hell av vannet. Drypp over en skvett olivenolje* slik at nudlene ikke klistrer seg sammen. TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

3

Varm opp olivenolje* [½ ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek spisskål, rødkål, gulrot, ingefær og en klype salt* i 2-3 min, til det starter å mykne.

4

Bland grønnsaker og soyasaus i kjelen med nudler. Sett til side med lokk for å holde på varmen.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Tilsett svinekjøtt, krydre med salt* [½ ts | 1 ts] og stek i 3-4 min, til gjennomstekt. Fjern stekepannen fra varmen og rør inn asiatisk woksaus [½ pakke, 2P] og vann* [2 ss | 4 ss].

6

Anrett nudler i dype tallerkener. Topp med svinekjøtt og hell over resterende saus fra stekepannen. Pynt med sesamfrø.