Gruyere risotto and butter braised leeks
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Gruyere risotto and butter braised leeks

with a pine nut and parsley gremolata

Allergener:
Sulfitter
Soya
Selleri
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Løk

24 ml

Balsamico

(Inneholder Sulfitter)

150 g

Risottoris

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder Soya)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

1 stk

Purre

10 g

Pinjekjerner

(Kan inneholde Hvete, Nøtter, Peanøtter, Sesam, Bygg, Havre, Rug, Spelt)

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til risotto

6 dl

Vann til risotto

¼ ts

Salt til risotto

½ ss

Olje til karamellisert løk

½ ts

Sukker til karamellisert løk

2 ss

Vann til karamellisert løk

¼ ts

Salt til karamellisert løk

½ ss

Olje til steking

2 ss

Smør till purre

1 ss

Vann til grønne bønner

2 ss

Olje til dressing

¼ ts

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier934 kcal
Energi (kj)3907 kj
Fett60 g
Mettet fett25.8 g
Karbohydrater77.3 g
Sukker14.9 g
Protein15.5 g
Natrium556.5 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image