Skip to main content
Gruyere risotto and butter braised leeks
Gruyere risotto and butter braised leeks

Gruyere risotto and butter braised leeks

with toasted pine nuts and parsley

Tags:
Vegetar
Comfort Food
Allergener:
Sulfitter
Soya
Selleri
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Løk

24 ml

Balsamico

150 g

Risottoris

1 stk

Worcestersaus

4 g

Grønnsaksbuljong

150 ml

Matfløte

20 g

Finrevet ost

1 stk

Purre

10 g

Pinjekjerner

1 stk

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør til risotto

6 dl

Vann til risotto

¼ ts

Salt til risotto

½ ss

Olje til karamellisert løk

2 ss

Vann til karamellisert løk

½ ts

Sukker til karamellisert løk

¼ ts

Salt til karamellisert løk

½ ss

Olje til steking

2 ss

Smør till purre

1 ss

Vann til purre

¼ ts

Salt til grønnsaker

Næringsinnhold

Kalorier803 kcal
Energi (kj)3359 kj
Fett45.5 g
Mettet fett23.6 g
Karbohydrater77.3 g
Sukker14.9 g
Fiber5.4 g
Protein15.5 g
Natrium556.5 mg
Calcium0.5 mg
Iron0.6 mg

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6
Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image