Skip to main content
Kinesiskinspirerte grønne bønner med ingefær
Kinesiskinspirerte grønne bønner med ingefær

Kinesiskinspirerte grønne bønner med ingefær

Delevennlig rett | med sprøstekt løk

Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til en delevennlig rett. Disse kinesiskinspirerte wokede bønnene har en sprø konsistens og en lett gyllen stekeskorpe. De serveres med en aromatisk dressing av soyasaus, ingefær, hvitløk og chiliflak, og toppes med sprøstekt løk. Et smakfullt og krydret tilbehør som passer til det meste!

Allergener:
Sesam
Gluten
Hvete
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid10 minutter
10 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Grønne bønner

10 g

Ingefærpasta

20 ml

Sesamolje

(Inneholder: Sesam)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Sprøstekt løk

(Inneholder: Gluten, Hvete)

1 g

Chiliflak

20 ml

Soyasaus med lavt saltinnhold

(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til bønner

Næringsinnhold

Kalorier247 kcal
Energi (kj)1032 kj
Fett17.1 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater15.8 g
Sukker4.7 g
Protein5.1 g
Natrium0.4 mg

Framgangsmåte

Forbered grønne bønner
1

Skjær ender av grønne bønner.

Stek grønne bønner
2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek grønne bønner med salt i 3-4 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.

Bland dressing
3

Finhakk eller press hvitløk.

Bland soyasaus, sesamolje, ingefærpasta, hvitløk og chiliflak i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Server
4

Anrett grønne bønner på et fat og topp med dressing og sprøstekt løk.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image