Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til en delevennlig rett. Disse kinesiskinspirerte wokede bønnene har en sprø konsistens og en lett gyllen stekeskorpe. De serveres med en aromatisk dressing av soyasaus, ingefær, hvitløk og chiliflak, og toppes med sprøstekt løk. Et smakfullt og krydret tilbehør som passer til det meste!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Grønne bønner
10 g
Ingefærpasta
20 ml
Sesamolje
(Inneholder: Sesam)
1 stk
Hvitløk
1 stk
Sprøstekt løk
(Inneholder: Gluten, Hvete)
1 g
Chiliflak
20 ml
Soyasaus med lavt saltinnhold
(Inneholder: Soya, Hvete, Gluten)
¼ ts
Salt til bønner
Skjær ender av grønne bønner.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek grønne bønner med salt i 3-4 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Tilsett en skvett vann for å fremskynde tilberedningen.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland soyasaus, sesamolje, ingefærpasta, hvitløk og chiliflak i en liten skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Anrett grønne bønner på et fat og topp med dressing og sprøstekt løk.