Med vårt barnevennlige konsept kan store og små sette sammen måltidets deler akkurat som de vil. Slik kan alle nyte sine favoritter og fortsatt samles rundt bordet. Fysen på både pizza og taco til middag? Nå trenger du ikke velge! Vi topper en klassisk pizzabunn med texmex-krydret svinekjøttdeig i tomatsaus, svarte bønner, revet ost og en masse herlige tilbehør!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
5 g
Tex-Mex
195 g
Svarte bønner
195 g
Hakkede tomater
1 stk
Tomat
50 g
Cheddar/Gouda ostemix, revet
(Inneholder: Melk)
1 stk
Pizzadeig
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)
60 g
BBQ-saus
(Inneholder: Sennep)
1 stk
Vårløk
1 stk
Mais
250 g
Svinekjøttdeig
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til kjøtt
1 dl
Vann til saus
½ ts
Sukker til saus
¼ ts
Salt til saus

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).
Ta pizzadeig ut av pakning og la hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdning. Da blir den lettere å jobbe med.
Hell væske av mais.
Hell væske av svarte bønner og skyll.
Skjær tomat i 1 cm store biter.
Skjær vårløk i tynne skiver.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett kjøttdeig, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.
Tilsett Tex-Mex og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Tilsett hakkede tomater, svarte bønner, vann, sukker, salt og en klype pepper i stekepannen.
La småkoke i 3-4 min, eller til noe tyknet.

Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken.
Legg pizzadeig på hvetemelet og del i to emner.
Kna ut deigen (bruk alternativt en kjevle) til ca 25 cm i diameter. La hvile et par minutter, hvis deigene er vanskelige å jobbe med.

Overfør pizzadeig til et stekebrett med bakepapir.
Bre kjøttdeig og tomatsaus over deigen og topp med ostemix.
Bak i 12-13 min, eller til brunet og gjennomstekt.
Anrett pizza på tallerkener.
Server tomat, vårløk og mais i små skåler.
Topp pizza med grønnsaker og BBQ-saus.