Skip to main content

Meksikansk svinekjøttpizza

Lag din egen - nyt sammen

3.8
(25)

Med vårt barnevennlige konsept kan store og små sette sammen måltidets deler akkurat som de vil. Slik kan alle nyte sine favoritter og fortsatt samles rundt bordet. Fysen på både pizza og taco til middag? Nå trenger du ikke velge! Vi topper en klassisk pizzabunn med texmex-krydret svinekjøttdeig i tomatsaus, svarte bønner, revet ost og en masse herlige tilbehør!

Tags:
Barnevennlig
Spis meg først
Allergener:
Melk
Gluten
Hvete
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel
Antall porsjoner

5 g

Tex-Mex

195 g

Svarte bønner

195 g

Hakkede tomater

1 stk

Tomat

50 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

(Inneholder: Melk)

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sesam)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder: Sennep)

1 stk

Vårløk

1 stk

Mais

250 g

Svinekjøttdeig

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 dl

Vann til saus

½ ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til saus

Kalorier1133 kcal
Energi (kj)4741 kj
Fett49 g
Mettet fett17.2 g
Karbohydrater120.2 g
Sukker20.1 g
Fiber10 g
Protein50.1 g

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft). 

Ta pizzadeig ut av pakning og la hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdning. Da blir den lettere å jobbe med.

Hell væske av mais.

Hell væske av svarte bønner og skyll.

Skjær tomat i 1 cm store biter.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Stek kjøttdeig
2

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett kjøttdeig, krydre med salt og stek i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett Tex-Mex og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag saus
3

Tilsett hakkede tomater, svarte bønner, vann, sukker, salt og en klype pepper i stekepannen.

La småkoke i 3-4 min, eller til noe tyknet.

Forbered pizzadeig
4

Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken.

Legg pizzadeig på hvetemelet og del i to emner. 

Kna ut deigen (bruk alternativt en kjevle) til ca 25 cm i diameter. La hvile et par minutter, hvis deigene er vanskelige å jobbe med.

Ovnsbak pizza
5

Overfør pizzadeig til et stekebrett med bakepapir.

Bre kjøttdeig og tomatsaus over deigen og topp med ostemix.

Bak i 12-13 min, eller til brunet og gjennomstekt.

6

Anrett pizza på tallerkener.

Server tomat, vårløk og mais i små skåler.

Topp pizza med grønnsaker og BBQ-saus.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image