Kylling, cheddar og maisquesadillas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Kylling, cheddar og maisquesadillas

med gulrot- og pastinakkfries og rosa dip

Quesadillas er en herlig meksikansk gatematklassiker som du enkelt kan lage hjemme. Vi fyller tortillabrød med kylling, mais og cheddar, og serverer dem med ovnsbakte rotfruktfries og en rosa dippsaus med ketchup og majones.

Allergener:
Egg
Sennep
Melk
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Kyllingbryst

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder: Egg, Sennep)

½ boks

Mais

50 g

Cheddar/Gouda ostemix, revet

(Inneholder: Melk)

2 stk

Pastinakk

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder: Gluten, Hvete)

50 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

2 stk

Rødbete

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Smør til glaze

1 ss

Ketchup til dipping

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier857 kcal
Energi (kj)3586 kj
Fett39.2 g
Mettet fett12.8 g
Karbohydrater75.9 g
Sukker24.7 g
Protein50.3 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skrell pastinakk.

Skjær gulrot (uskrelt) og pastinakk i 2 cm brede staver.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 20-25 min, eller til gylne og myke.

Stek kylling
2

I mellomtiden, skjær kylling i 3 skiver på et eget skjærebrett.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kylling med Jorda Rundt, salt og en klype pepper i 3-4 min på hver side, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Riv kylling
3

Tilsett smør i pannen og stek i 1 min.

Legg kylling over på en tallerken og riv i mindre biter med to gafler.

Forbered quesadillas
4

Hell væske av mais.

Fordel kylling, mais og ost på en halvdel av et tortillabrød, brett over den andre halvdelen.

Fortsett med resterende tortillabrød.

Stek quesadillas
5

Varm opp en stor stekepanne på middels varme.

Stek 2 quesadillas om gangen i 1-2 min på hver side, til gylne. Repeter med resterende quesadillas.

Skjær quesadillas i tre biter før servering.

Bland ketchup og majones i en liten skål.

6

Anrett quesadillas og fries på tallerkener.

Server med rosa dippsaus.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image