HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconCheeseburger
topBanner
Cheeseburger

Cheeseburger

med karamellisert løk, friske grønnsaker og pommes frites

Tags:Barnevennlig
Allergener:melkEggglutenSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid40 minutter
25 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

4 g

Central American Style-kryddermiks

30 g

Briochebrød

(Inneholdermelk, Egg, gluten, SennepKan inneholdesoya, sesam)

1 stk

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

50 g

Agurk

50 g

Mozzarella

(Inneholdermelk)

1 stk

Ketchup

250 g

Tomat

1 stk

Kjøttdeig

500 g

Gulrot

etter behov

Poteter

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Smør* (steg 2)

¼ ts

Salt* (steg 3)

1 stk

Sukker* (steg 2)

Egg* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier690.3513 kcal
Energi (kj)2888.4297 kj
Fett27.01 g
Mettet fett12 g
Karbohydrater73.2037 g
Sukker27.5 g
Protein43.3375 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til tynne pommes frites (ca. 0,5 cm). Fordel pommes frites på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt med en skvett olivenolje*. Bak i ovnen i 25-30 min, eller til gyldne.

2

Halver løk og skjær i tynne skiver. Varm opp en skvett olivenolje* med en klatt smør* i en stekepanne på middels varme. Stek løk i 10-12 min, rør jevnlig. Tilsett en klype salt* og sukker* [1/4 tsk | 1/2 tsk] når det er 5 min igjen.

3

Skjær tomat i tynne skiver. Skrell agurk til tynne bånd med en potetskreller, eller skjær i tynne skiver. Skrell og riv gulrot. Bland kjøttdeig, egg* [1 stk | 2 stk], panko, panamat, revet gulrot [2 spsk | 4 spsk], salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og en klype pepper* i en skål. Form blandingen til burgere. TIPS: Burgerne vil utvide seg under steking, så lag de litt større enn hamburgerbrødene, så blir de enklere å steke og spise.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek burgere i 5-6 min på hver side. Snu halvveis. Når burgerne har 3 min igjen, strø over mozzarella.

5

Del burgerbrød i to og fordel på et stekebrett. Varm i ovnen i 2-3 min.

6

Smør burgerbrødene med ketchup. Topp med burger, løk, skrellet agurk, tomat og resterende gulrot. Server pommes frites med ketchup på siden.