Skip to main content

Kaperspanert torsk

med ovnsbakte middelhavsgrønnsaker

Bring solfylte smaker inn på kjøkkenet med vår kaperspanerte torsk! Torskefiletene serveres på en seng ovnsbakte, middelhavskrydrede grønnsaker og toppes med en kremet persilledressing.

Tags:
Proteinrik
Under 650 kcal
Allergener:
Fisk
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Torsk

(Inneholder: Fisk)

25 g

Panko paneringsmel

(Inneholder: Gluten, Hvete)

400 g

Småpoteter

1 stk

Squash

1 stk

Tomat

1 stk

Løk

1 stk

Bladpersille

75 g

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

1 stk

Hvitløk

4 g

Middelhavsdrøm

15 g

Kapers

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

1 ss

Olje til panering

Næringsinnhold

Kalorier506 kcal
Energi (kj)2117 kj
Fett14.1 g
Mettet fett3.9 g
Karbohydrater51.2 g
Sukker8.8 g
Fiber5.7 g
Protein33.8 g
Natrium0.1 mg

Framgangsmåte

1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Halver potet (uskrelt).

Skjær løk og tomat i båter.

Skjær squash i tynne halvmåner.

2

Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir.

Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Middelhavsdrøm og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

3

I mellomtiden, grovhakk kapers.

Bland kapers, olivenolje og panko i en liten skål.

4

Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.

Legg fisk i en ildfast form. Topp med kapersblandingen og press den forsiktig fast.

Sett fisk i ovnen når det gjenstår 10 min av grønnsakenes steketid. Stek i resterende tid, eller til gyllen og gjennomstekt.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

5

I mellomtiden, skyll ruccola.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland persille, yoghurt, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.

Bland ferdigstekte grønnsaker og ruccola sammen rett før servering.

6

Anrett grønnsaker på tallerkener.

Topp med fisk og persilledressing.