Bring solfylte smaker inn på kjøkkenet med vår kaperspanerte torsk! Torskefiletene serveres på en seng ovnsbakte, middelhavskrydrede grønnsaker og toppes med en kremet persilledressing.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Torsk
(Inneholder: Fisk)
25 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
400 g
Småpoteter
1 stk
Squash
1 stk
Tomat
1 stk
Løk
1 stk
Bladpersille
75 g
Yoghurt
(Inneholder: Melk)
1 stk
Hvitløk
4 g
Middelhavsdrøm
15 g
Kapers
40 g
Ruccola
½ ts
Salt til grønnsaker
1 ss
Olje til panering
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Halver potet (uskrelt).
Skjær løk og tomat i båter.
Skjær squash i tynne halvmåner.
Fordel grønnsaker på et stekebrett med bakepapir.
Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt, Middelhavsdrøm og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, grovhakk kapers.
Bland kapers, olivenolje og panko i en liten skål.
Tørk fisk med kjøkkenpapir og krydre med en klype salt.
Legg fisk i en ildfast form. Topp med kapersblandingen og press den forsiktig fast.
Sett fisk i ovnen når det gjenstår 10 min av grønnsakenes steketid. Stek i resterende tid, eller til gyllen og gjennomstekt.
TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.
I mellomtiden, skyll ruccola.
Finhakk eller press hvitløk.
Bland persille, yoghurt, hvitløk og en klype salt og pepper i en liten skål.
Bland ferdigstekte grønnsaker og ruccola sammen rett før servering.
Anrett grønnsaker på tallerkener.
Topp med fisk og persilledressing.