Alle elsker pasta og kylling, og i dag gjør vi det ekstra enkelt og serverer alt i en stekepanne, så det bare er å forsyne seg. Hvem sier vel nei takk til stekt kylling med pasta blandet i en fantastisk saus med tomat, paprika og masse krydder? De modige topper med sterke chiliflak.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)
4 g
Panamat
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
4 g
Kyllingbuljong
100 g
Mornaysaus
(Inneholder Melk)
1 boks
Tomatpure
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
1 stk
Paprika
½ g
Chiliflak
1 stk
Løk
½ ss
Olivenolje (steg 2)
Kok opp saltet vann i en stor kjele.
Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] i en kopp og hell av resten.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, grovhakk paprika.
Skjær løk i tynne skiver.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kylling, paprika, løk, Panamat, Ay Cajun-ba, kyllingbuljong og en klype salt og pepper under omrøring i 4-5 min, eller til kyllingen er gjennomstekt.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Rør inn tomatpuré, mornaysaus og pastavann. Senk til middels varme og la putre til pasta er ferdigkokt.
Rør inn pasta. Smak til med en klype salt og pepper.
Anrett kyllingpasta i dype tallerkener. Strø over en klype chiliflak.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.