topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret kyllingpasta

Cajunkrydret kyllingpasta

med kremet mornaysaus og chiliflak

Alle elsker pasta og kylling, og i dag gjør vi det ekstra enkelt og serverer alt i en stekepanne, så det bare er å forsyne seg. Hvem sier vel nei takk til stekt kylling med pasta blandet i en fantastisk saus med tomat, paprika og masse krydder? De modige topper med sterke chiliflak.

Tags:
Superrask
Rask
Allergener:
Hvete
Gluten
Sulfitter
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

4 g

Panamat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Kyllingbuljong

100 g

Mornaysaus

(Inneholder Melk)

1 boks

Tomatpure

300 g

Kyllinglårfilet, strimler

1 stk

Paprika

½ g

Chiliflak

1 stk

Løk

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier755 kcal
Energi (kj)3159 kj
Fett23.7 g
Mettet fett8.5 g
Karbohydrater84.6 g
Sukker17.3 g
Protein45.3 g
Natrium392 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele. 

Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl] i en kopp og hell av resten. 

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek kylling og grønnsaker
2

I mellomtiden, grovhakk paprika. 

Skjær løk i tynne skiver. 

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme. 

Stek kylling, paprika, løk, Panamat, Ay Cajun-ba, kyllingbuljong og en klype salt og pepper under omrøring i 4-5 min, eller til kyllingen er gjennomstekt. 

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt. 

Lag saus
3

Rør inn tomatpuré, mornaysaus og pastavann. Senk til middels varme og la putre til pasta er ferdigkokt. 

Rør inn pasta. Smak til med en klype salt og pepper.

Server
4

Anrett kyllingpasta i dype tallerkener. Strø over en klype chiliflak.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.