Fyll enkelt opp til uken med våre sammensatte kits. Disse kitsene er laget for å vare i flere dager og inneholder 3 enkle oppskrifter som gir deg flere måltider. Hver oppskrift består av kun 2-3 trinn, og alt er samlet i én oversikt med totalt 6 trinn. Skjem bort alle rundt frokostbordet med denne herlige frokostpakken med avokadobaguetter, chiapudding med ananas og mynte og en frisk smoothiebowl med mango og pasjonsfrukt. Så kan dere se fram til tre morgener med nydelige frokoster!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Lime
2 stk
Avokado
100 g
Gresk salatost
1 g
Chiliflak
1 stk
Gressløk
2 stk
Stenovnsbakt baguette
50 g
Chiafrø
360 ml
Kokosmelk
300 g
Yoghurt
227 g
Ananasringer
30 g
Revet kokos
1 stk
Mynte
1 stk
Mango
1 stk
Pasjonsfrukt
40 g
Mandler
¼ ts
Salt til guacamole
Del baguette på langs.
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).
Plasser baguette på et stekebrett med bakepapir.
Bak i ovnen i 6-8 min, eller til gyllen og sprø.
TIPS: Baguettene våre kan spises som de er, men vi anbefaler at du varmer dem opp.
Halver lime.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.
Mos avokado med limesaft, salt og en klype pepper i en liten skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje.
Smuldre salatost i en ny liten skål.
Finhakk gressløk.
Bre avokadomos på baguette og topp med salatost, gressløk og chiliflak.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.
Kvelden før:
Bland chiafrø (30 g), kokosmelk og en klype salt i en liten bolle.
Sett på lokk og la stå i kjøleskapet over natten.
Neste morgen:
Tilsett yoghurt i bollen med chiapudding for en mer kremet konsistens.
Finhakk mynte.
Ta ananas ut av lake og skjær i små biter.
Bland ananas og mynte i en liten skål.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Rist revet kokos i 3-4 min, eller til gyllent.
Fordel halvparten av chiapuddingen i glass og topp med halvparten av ananasen, etterfulgt av resterende chiapudding og resterende ananas. Garner med ristet kokos.
Skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær i store biter.
Halver pasjonsfrukt.
Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.
Legg posen med mandler på kjøkkenbenken og knus med bunnen av en stekepanne.
Rist mandler i 3-4 min, eller til gylne.
Tilsett mango, innmaten fra en halv pasjonsfrukt (grav ut med en skje), yoghurt og kokosmelk i en blender.
Blend i 1-2 min, til smoothien har ønsket konsistens.
Anrett smoothie i to skåler. Topp med resterende pasjonsfrukt, mandler og revet kokos.
TIPS: Tilsett et par isbiter når du blender for å få en kaldere og fyldigere smoothie.