Skip to main content
Frokost i tre dager
Frokost i tre dager

Frokost i tre dager

2 porsjoner | Avokadobaguette, chiapudding og smoothiebowl

Fyll enkelt opp til uken med våre sammensatte kits. Disse kitsene er laget for å vare i flere dager og inneholder 3 enkle oppskrifter som gir deg flere måltider. Hver oppskrift består av kun 2-3 trinn, og alt er samlet i én oversikt med totalt 6 trinn. Skjem bort alle rundt frokostbordet med denne herlige frokostpakken med avokadobaguetter, chiapudding med ananas og mynte og en frisk smoothiebowl med mango og pasjonsfrukt. Så kan dere se fram til tre morgener med nydelige frokoster!

Allergener:
Milk
Hvede
Gluten
Tree nuts

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Lime

2 stk

Avokado

100 g

Gresk salatost

1 g

Chiliflak

1 stk

Gressløk

2 stk

Stenovnsbakt baguette

50 g

Chiafrø

360 ml

Kokosmelk

300 g

Yoghurt

227 g

Ananasringer

30 g

Revet kokos

1 stk

Mynte

1 stk

Mango

1 stk

Pasjonsfrukt

40 g

Mandler

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til guacamole

Næringsinnhold

Kalorier1709 kcal
Energi (kj)7152 kj
Fett109.4 g
Mettet fett60.8 g
Karbohydrater122.7 g
Sukker40 g
Fiber31.2 g
Protein39.7 g
Natrium7 mg
Potassium87.5 mg
Calcium3 mg
Iron0.4 mg

Framgangsmåte

Forbered baguette
1

Del baguette på langs.

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft).

Plasser baguette på et stekebrett med bakepapir.

Bak i ovnen i 6-8 min, eller til gyllen og sprø.

TIPS: Baguettene våre kan spises som de er, men vi anbefaler at du varmer dem opp.

Server baguette
2

Halver lime.

Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.

Mos avokado med limesaft, salt og en klype pepper i en liten skål. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje.

Smuldre salatost i en ny liten skål.

Finhakk gressløk.

Bre avokadomos på baguette og topp med salatost, gressløk og chiliflak.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt. 

Forbered chiapudding
3

Kvelden før:

Bland chiafrø (30 g), kokosmelk og en klype salt i en liten bolle.

Sett på lokk og la stå i kjøleskapet over natten.

Neste morgen:

Tilsett yoghurt i bollen med chiapudding for en mer kremet konsistens.

Server chiapudding
4

Finhakk mynte.

Ta ananas ut av lake og skjær i små biter.

Bland ananas og mynte i en liten skål.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme. Rist revet kokos i 3-4 min, eller til gyllent.

Fordel halvparten av chiapuddingen i glass og topp med halvparten av ananasen, etterfulgt av resterende chiapudding og resterende ananas. Garner med ristet kokos.

Forbered smoothiebowl
5

Skrell mango og del i to på hver side av stenen. Skjær i store biter.

Halver pasjonsfrukt.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Legg posen med mandler på kjøkkenbenken og knus med bunnen av en stekepanne.

Rist mandler i 3-4 min, eller til gylne.

Server smoothie
6

Tilsett mango, innmaten fra en halv pasjonsfrukt (grav ut med en skje), yoghurt og kokosmelk i en blender.

Blend i 1-2 min, til smoothien har ønsket konsistens.

Anrett smoothie i to skåler. Topp med resterende pasjonsfrukt, mandler og revet kokos.

TIPS: Tilsett et par isbiter når du blender for å få en kaldere og fyldigere smoothie.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image